Rio Beauty LED maska za lice novi je i totalno futuristički put do luksuzne njege i besprijekorno blistave kože (i znamo gdje ju možete nabaviti)

29/09/2021

Rio Beauty LED maska za lice ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Gadget.

Ako nešto znamo o LED maskama za lice, onda je to da izgledaju kao da pripadaju dalekoj budućnosti, ali i da su za njima lude najpoznatije svjetske ljepotice. No, zašto bi ovaj luksuz bio rezerviran samo za lica s crvenih tepiha?

Štoviše, ako su nas protekle dvije godine naučile ičemu, onda je to da većinu kozmetičkih tretmana možemo obavljati iz udobnosti svojeg doma te kako moderni čudotvorni uređaji ne moraju biti rezervirani za skupe salone. . Jedan od tih tretmana apsolutni je hit na tržištu, a on uključuje tretman LED svjetlošću.

Tretman LED svjetlošću je neinvazivan, siguran, praktičan i dobro istražen način liječenja niza problema s kožom – od pigmentacije i akni do gubitka kolagena. Svjetlosna terapija djeluje pomoću različitih valnih duljina svjetlosti koje stimuliraju određene stanice kože te potiču specifične akcije. Crveno svjetlo djeluje na stanice fibroblasta, koje su odgovorne za proizvodnju strukturnih proteina kolagena i elastina. Redovita primjena dovodi do željenih rezultata.

rioface

Medikor Rio Beauty FaceLite je klinički dokazan tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija. Kratko infracrveno svjetlo regenerira kožu, potiče oksigenaciju i cirkulaciju. Crveno svjetlo potiče stvaranje kolagena te potiče bolje djelovanje krema i seruma nakon primjene.

Rio Beauty FaceLite dizajniran je za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože. Uređaj stimulira prirodne procese pomlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom te cjelovitom tretmanu lica.

maska

KAKO KORISTITI RIO BEAUTY FACELITE?

Najbolje kod Rio Beauty FaceLite maske je to što vi ne morate raditi ništa osim postaviti masku na lice i uživati dok vas maska pomlađuje. Jednostavno nosite mekanu, hipoalergenu masku deset minuta dnevno u bilo kojem trenutku – dok se opuštate, čitate ili čak radite. Nakon tretmana nanesete hidratantnu kremu, serum ili Rio Beauty Hydrogel masku za lice koja je posebno dizajnirana za upotrebu uz ovaj uređaj. Vaša će se koža transformirati u samo nekoliko kratkih tretmana. Preporuka za korištenje je 3 do 4 puta tjedno, svaki drugi dan, u periodu od mjesec dana. Već nakon tri tretmana tjedno u razdoblju od četiri tjedna, bore se smanjuju do 41%, a koža je mekša, glađa, hidratizirana i regenerirana.

Za razliku od većine drugih LED maski, Rio Beauty FaceLite LED maska je fleksibilna i savršeno prianja oko vašeg lica. To znači da svjetlo prodire u svako područje vaše kože i daje rezultate kao da ste bili u kozmetičkom salonu!

MEDIKOR BEAUTY

Medikor Beauty linija donosi premium beauty uređaje britanskog proizvođača Rio Beauty i njemačkog poizvođača Beurer, a sve ih možete i uživo isprobati u Medikoru Beauty kutku. Rio Beauty FaceLite anti-age LED masku te cijeli niz beauty gadgeta za lice i tijelo možete pronaći u Medikor specijaliziranoj prodavaonici (Tratinska ulica 58 u Zagrebu) na Medikor web shopu te u odabranim ljekarnama
Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj