Reviderm zna kako zaštiti vašu kožu od sunčevih zraka

16/06/2015

Dolaskom ljetnih mjeseci našoj koži potrebna je dodatna njega. Ali jeste li znali da je kožu potrebno njegovati prije, za vrijeme, ali i nakon izlaganja suncu? Reviderm dermokozmetika je unutar linije Skintelligence razvila posebnu kombinaciju proizvoda za zaštitu od sunca kroz cijelu godinu, a ne samo u ljetnim mjesecima.

Bliži se ljeto i mnogi planiraju godišnji odmor. Maštajući o moru, soli i suncu. Što je odlično, jer izlaganje sunčevim zrakama ima niz pozitivnih učinaka na ljudski organizam i na reguliranje funkcija tijela. Sunčeva svjetlost aktivira metabolizam, stimulira cirkulaciju i dobro djeluje na imunitet. Osim što je ključna za zdrav život, sunčeva svjetlost je izvor užitka. A u mozgu potiče izlučivanje hormona sreće, serotonina, koji smanjuje stres i umor te potiče dobro raspoloženje.

Izlaganje suncu potiče kožu na stvaranje pigmenta melanina, pri čemu koža tamni, postaje otpornija na sunčeve zrake, a rezultat tog prirodnog obrambenog procesa je priželjkivani preplanuli ten. Iako preplanula koža zrači svježinom i zdravljem, činjenica je da joj je nakon dugog izlaganja suncu potrebna posebna njega.

Reviderm dermokozmetika je unutar linije Skintelligence razvila posebnu kombinaciju proizvoda za zaštitu od sunca kroz cijelu godinu, a ne samo u ljetnim mjesecima.


Solar Skin Shield 30 + je proizvod iz Skintelligence linije koja je namijenjena normalnoj i zreloj koži.

skin shield

Riječ je o Anti-Age kremi, koja pruža zaštitu od infracrvenog, UVA i UVB  zračenja sa (SPF 30) zaštitnim faktorom za preventivnu njegu kože. Jedinstveni bio-gel koji ne sadržava boje, emulzije i nema parfemska svojstva. Zbog čega je idealan za nečistu ili osjetljivu kožu i kožu koja je alergična na sunce (acne aestivalis). Ima jedinstven trostruki način zaštite. Pruža visoku zaštitu od UV-zračenja fino raspršenim pigmentima i foto-stabilnim faktorom. Pruža zaštitu od razgradnje kolagena zbog aktivnog „zaštitnika kolagena“ pepha-timp. I dok je izložena suncu koža je zaštićena od foto-starenja. Solar Skin Shield 30 + idealan je u kombinaciji s After Solar Repair proizvodom zbog kojeg će Vaš preplanuli ten duže biti istaknut.

after


After Solar Repair je regenerirajući losion za smirivanje i obnavljanje kože nakon sunčanja ili solarija.  Djeluje kao emulzija koja regenerira kožu, Vaša koža ponovno postaje balansirana nakon sunčanja, solarija ili LHE tretmana. Visokokvalitetna zaštitna kompozicija s ectoinom dugotrajno aktivira obnavljajuće mehanizme same kože i biološku obranu. Spriječen je gubitak vlažnosti, a aktivni sastojci hlade kožu i štite je od isušivanja. A ekstremne reakcije kože nakon izlaganja UV-zračenju su izbjegnute. Za Vaše bezbrižno i idealno ljeto priuštite svojoj koži ova 2 jedinstvena proizvoda iz Skintelligence linije.


Skintelligence linija namijenjena je normalnoj i zreloj koži. Linija čini aktivnu njegu prilagođenu borbi protiv vidljivih znakova starenja kože, a samim time se bori i protiv uzroka procesa starenja. Tekstura cijele linije je nježna i prozračna, bogata aktivnim sastojcima koji ne samo da njeguju kožu, već se i zadržavaju duboko u potkožju. Linija je obogaćena najkvalitetnijim peptidnim sastojcima koji uz redovito korištenje ublažavaju znakove starenja, reduciraju bore, te štite kožu dermamembrana (DMS) sistemom od daljnjeg isušivanja i propadanja stanica.


Reviderm proizvode možete naći u velikom broju poliklinika, dermatoloških ordinacija i kozmetičkih salona. Solar Skin Shield 30+ dostupan je po cijeni od 399 kuna, dok je After Solar Repair moguće kupiti po cijeni od 299 kuna.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj