Razmazite kožu iz udobnosti vlastitog doma uz NuFACE Trinity®

29/09/2021

NuFACE Trinity® ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Gadget.

U posljednjih nekoliko godina tehnologija i njega kože počeli su se ispreplitati više nego ikad prije. Ne možemo se ne zapitati hoće li možda uskoro doći dan kada će svi naši dragocjeni serumi i kreme postati zastarjeli i biti zamijenjeni gomilom visokotehnoloških uređaja? Ipak, vjerujemo da se niti jedna beauty entuzijastica ne bi voljela odvojiti od svojih holy grail proizvoda, ali to ne znači da nam gadgeti ne mogu nadograditi skincare rutinu i učiniti ju boljom nego ikad prije.

Čak i ako niste entuzijastica za skincare pa čak ni “freak” za gadgete, spoj ova dva svijeta u tolikoj je mjeri preplavio društvene mreže da ih je gotovo nemoguće ne zamijetiti. Trebaju li nam doista svi ti gadgeti da bi uspješno odradili posao koji i bez njih radimo već toliko godina? Itekako.

Naime, beauty gadgeti uglavnom su proizvod dugogodišnjeg istraživanja u svrhu pronalaska savršenog načina za postizanje onih rezultata koje naši vrijedni prstići jednostavno ne mogu postići. Osim toga, gadgeti izgledaju toliko prekrasno da im je jednostavno nemoguće odoljeti, zar ne?

nu face

Među njima je i već nagrađivan NuFACE Trinity® - uređaj za toniranje lica inovativno dizajniran s posebnim dodacima za tretiranje područja oko usana i očiju, te nastavak za tretiranje dubokih bora. Klinički testiran i recenziran od strane korisnika za poboljšanu konturu lica, tonus lica i smanjenje bora kako bi vam dao blistav i mlađi izgled kože .

nuface

Emitirajući niskonaponske električne struje koje odražavaju električne struje vašeg tijela na staničnoj razini, ovaj uređaj popravlja oštećenu kožu, potiče proizvodnju kolagena i čini kožu elastičnijom. Jednostavan je za korištenje te tretman ne mora trajati duže od pet minuta – jednostavno nanesete gel, podesite intenzitet i klizite duž obrva, jagodične kosti, čela i linije čeljusti za podizanje i toniranje kože lica.

KAKO KORISTITI

Koristite 5 minuta dnevno. Prvih 60 dana koristite 5 puta tjedno. Nakon 60 dana koristite 2-3 puta tjedno za održavanje rezultata. Koristite isključivo uz NuFACE Gel Primer. Gel primer je formuliran tako da u kombinaciji s NuFACE uređajima daje najbolje rezultate budući da u sebi sadrži snažnu hijaluronsku kiselinu koja privlači i zadržava vlagu. Koža nakon nanošenja i tretiranja, ostaje hidratizirana, mekša, i glađa, a već nakon 60 dana izgleda vidno zategnutije čime ćete u kratkom roku uspješno povratiti svjež mladenački izgled.Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.S.S.

Novo

Komentiraj