Raj za alkemičare

15/01/2019

Nova Guccijeva kolekcija parfema Alchemist's Garden možda je nešto najljepše što smo vidjeli u zadnje vrijeme.

Svi poznajemo Guccijeve parfeme: opojna Flora, seksi Guilty, romantični Bamboo, ili razuzdani Bloom imena su parfema koje poznajemo iz klasičnih parfumerija. No, ono što vidite ovdje je zasebna kolekcija superluksuznih parfema koji će se moći kupiti samo na najluksuznijim prodajnim mjestima diljem svijeta, naslovljena Gucci Alchemist’s Garden.

03GUCCI - LUXURY COLLECTION - VISUALS LR


Inspiriran fantazijama Alessandro Michelea, kreativnog direktora modne kuće Gucci, kolekcija Alchemist’s Garden oda je svijetu alkemije, starinskog obrta kreacije parfema, te starog apotekarskog zanata. Kolekcija sadrži 7 parfemskih voda, 4 parfemska ulja, 3 parfumirane vode i jednu mirisnu svijeću.

04GUCCI - LUXURY COLLECTION - VISUALS LR

Kolekcija Alchemist’s Garden moći će se kupiti samo u odabranim robnim kućama u Parizu, Londonu, New Yorku i Dubaiju, i naravno u Guccijevim odabranim buticima, a cijene se kreću od od 205 do 410€.

05GUCCI - LUXURY COLLECTION - VISUALS LR

Osim inspirativnih fotografija (u kojima se želimo utopiti), Gucci je lansirao i VIDEO reklamnu kampanju koja na vrlo poseban način odaje atmosferu parfemskih kreacija ove ekskluzivne kolekcije.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj