Prvaci u svijetu prirodne dekorative: tko je nominiran ove godine?

22/10/2021

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategorijama Beauty dekorativa prirodnog sastava.

Nažalost, ne možemo vam cijele godine pisati s nekog tropskog otoka, ali to ne znači da tako ne možemo izgledati i, iako često s velikom dozom pažnje baratamo s preparatima za samotamnjenje kože, La PIEL nam ove godine nudi prirodno rješenje koje bi s punim pravom moglo zamijeniti cjelokupnu konkurenciju.

I baš zato što nam je omogućio osunčan, baršunasti ten sa savršenom dozom blještavila, ovo je naš favorit u kategoriji prirodne dekorative:

La PIEL GLAM TAN hijaluronski serum za samotamnjenje

Green-Dekorativa--La-Piel

Riječ je o hijaluronskom serumu za samotamnjenje koji vašem licu daje prirodan i ravnomjeran dojam preplanulosti, istovremeno njegujući kožu zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, vitaminu B i glicerinu.

Serum omogućuje preplanuli ten kože tijekom cijele godine, bez potrebe odlaska u solarij ili dugoročnom izlaganja suncu i štetnom UV zračenjem koji osim što može izazvati karcinom, uzrokuje oštećenje kože, opekline, crvenilo, ubrzano starenje i raniju pojavu bora na licu.

Formula sadrži prirodni DHA koji prirodnim putem potamnjuje vaš ten. Obogaćena je i hijaluronskom kiselinom, vitaminom B5 i glicerinom koji će vašu kožu savršeno hidratizirati i učiniti glatkom na dodir. Dodani sastojci omekšavaju i zaglađuju kožu, sprječavaju transepidermalni gubitak vode i pojavu suhe i beživotne kože. Osim toga, sadrži i biljne ekstrakte koji osim antioksidativnog, antimikrobnog i protuupalnog učinka, sprječavaju razgradnju kolagena i tako održavaju mladolik i zdrav izgled kože (aloe vera, neven, korela alga, hamamelis, gotu kola..)Slažete se s našim odabirom? Glasajte za njega ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj