Pronašli smo sveti gral među proizvodima za njegu kože. Njegovo je ime Kiehl's Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

23/09/2021

Khiels- Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Intenzivna i anti age njega.

U svijetu prepunom ne tako učinkovitih proizvoda za njegu kože retinol (vitamin A) je jedan od rijetkih sastojaka koji doista djeluje i koji je licu doista potreban. Zapravo, vitamin A, kao i svi njegovi derivati, važan je element u svijetu ljepote kako biste se riješili dosadnih problema s kožom. Želite ispeglati one antipatične sitne bore na čelu? Retinol. Želite blistaviji ten i manje pore? O da, retinol. Treba vam rješenje za akne? Vjerovali ili ne, opet retinol. Na staničnoj razini retinol djeluje tako da ubrzava metabolizam, što dovodi do stvaranja kolagena i elastina, dva proteina odgovorna za čvrstoću i debljinu kože.

U tu svrhu, Kiehl’s s ponosom predstavlja Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum, inovativni pristup retinolu formuliran u obliku precizne dnevne doze koja pruža vidljiv učinak u borbi protiv starenja.

Temeljena na kliničkoj procjeni, ova formula koja čeka potvrdu patenta, pruža kliničku učinkovitost koja se kod 100 % korisnika očituje smanjenim borama, kod 90 % korisnika većom čvrstoćom i kod 94 % korisnika poboljšanom teksturom kože unutar 12 tjedana upotrebe.

Kiehl’sova posljednja inovacija u obliku seruma sadrži pažljivo osmišljenu dozu retinola koja djeluje tako da postojano potiče obnovu površinskih stanica kože. Sa svakom dozom dnevne količine potrebne snage, nove stanice postupno izbijaju na površinu te daju koži svjež i obnovljen izgled.

U ispitivanju potrošačke percepcije:

- u četvrtom tjednu bore izgledaju smanjeno
- u osmom tjednu koža izgleda čvršće
- 90 % korisnika se slaže da je koža ugodna na dodir tijekom razdoblja upotrebe, uključujući i razdoblje nakon prve upotrebe

View this post on Instagram

A post shared by Kiehl's Since 1851 (@kiehls)

Ova nježna i ciljana formula može se upotrebljavati danju i noću te je prikladna za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu. Za najbolje rezultate prilikom upotrebe jednostavno nanesite jednu dozu seruma na čistu kožu, a nakon njega hidratantnu kremu. Tijekom dana nanesite i kremu sa širokim spektrom zaštite od sunca s prilagođenim zaštitnim faktorom. Ovaj je proizvod moguće upotrebljavati i na drugim područjima na kojima su vidljivi znakovi starenja kože, uključujući područje oko očiju, vrat, dekolte i gornji dio šake.Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.S.S.

Novo

Komentiraj