Proizvodi za njegu zubiju: Koji će nam izmamiti najveći osmijeh?

27/10/2021

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Zubi.

Osmijeh je dar! Svi ga imaju, samo ga rijetko svakodnevno koriste. Koriste ga oni puni života, elana, entuzijazma. Smijeh je izvor radosti, sreće, a nerijetko je toliko moćan da nekome može znatno uljepšati dan. I stara je poslovica da osmijeh zlata vrijedi.

Zato pažljivo biramo proizvode pomoću kojih naš osmijeh blista iz dana u dan, a nakon što smo upoznali pastu za zube s okusom gin tonica ili pak onu s cannabisom, nemoguće je ne veseliti se svakom novom pranju.

Kako to biva sa svim dobrim proizvodima koje pronađemo, vrijeme je i da ove podijelimo s vama. Predstavljamo vam Cosmopolitan Beauty Awards 2021. nominacije u kategoriji Zubi:Curaprox, Be You Pasta, okus gin tonic

zubi-curaprox

Možda zvuči kao trik, ali što se tiče stomatologije, ova pasta za zube je prava stvar. Flourid i ksilitol štite od zubnih šupljina i osjetljivosti, a glukoza oksidaza ima učinak izbjeljivanja. Bez brige, iako zvuči super zabavno, ova pasta ne sadrži alkohol i služi isključivo u svrhu dobrog oralnog zdravlja. Curaprox Be You gin tonic zubna pasta dio je Challenger linije i stvorena je “za odvažne sa stilom” pa samim time za svaku pravu Cosmo curu.

Plidenta Bio Cannabis pasta za zube

zubi-plidenta-pasta

Plidenta Bio Cannabis prirodna je pasta za zube koja sadrži 3% CBD-a, kanabidiola iz ulja industrijske konoplje iz domaćeg, organskog uzgoja.

Plidenta Bio Cannabis je pasta za svakodnevnu uporabu jer održava zube i desni zaštićenima, zdravima, i jakima; umiruje i sprječava nadražaje, štiti od loših bakterija, djeluje protiv karijesa i protiv lošeg zadaha. Uz visokokvalitetno ulje kanabisa, pasta sadrži ružmarin i paprenu metvicu za izvrsnu učinkovitost i svježinu. Zubne paste Plidenta Bio ne toleriraju umjetna bojila, arome i konzervanse pa se i ova Plidenta Bio Cannabis ističe po svom visokokvalitetnom sastavu.


Plidenta Bio Cannabis vodica za usta

zubi-plidenta-vodica

Plidentina bezalkoholna vodica za osvježavanje usta i sprječavanje razvoja štetnih bakterija koje uzrokuju plak, karijes i zadah, oduševit će vas svojim okusom i učinkom, a pogotovo ako je kombinirate s Plidenta Bio Cannabis pastom za zube. Sadrži kompleksnu prirodnu formulu i obogaćena je fluoridom kako bi učinkovito štiti od nastanka karijesa. CBD, paprena metvica, eterično ulje ružmarina izvrsno će osvježiti usnu šupljinu, a pritom dugotrajno štititi zubno meso od iritacija i loših bakterija. Uživajte u svježim poljupcima i predivnom osmijehu!


Znamo da znate tko zaslužuje pobjedu. Pobrinite se da istu i odnese i za svog favorita glasajte ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj