Proizvodi za kosu o kojima bruji cijeli svijet: koja se dva ove godine bore za titulu najboljeg?

18/10/2021

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Njega kose.

Postoje proizvodi za njegu kose koji su dobri, a postoje i proizvodi za njegu kose koji su toliko dobri da o njima pričaju i Kardashiani. Nećemo lagati, teško nam je odoljeti proizvodima koji služe kao magične bočice za kosu dostojnu španjolskih sapunica.

Ipak, posebnu pažnju ove su nam godine privukla dva sve samo ne svakidašnja proizvoda koji definitivno pomiču granice među inovacijama, a onda i znatno podižu standarde kada je riječ o tome koliko lijepu kosu zapravo smijemo očekivati već nakon prvog korištenja.

Proizvodi koji su se pronašli na samom vrhu naše liste gotovo da nije ni potrebno dodatno predstavljati, ali mi ćemo to ipak učiniti:

K18 hair maska za kosu

2

K18 Hair dolazi u dva oblika – kao maska za kosu i kao sprej. Oba proizvoda iznimno su jednostavna za korištenje. Nakon pranja šamponom, bez upotrebe regeneratora, na još uvijek vlažnu kosu (kratko prosušenu ručnikom) nanosi se vrlo mala količina maske, od vrhova prema korijenu , potom se čeka 4 minute kako bi sastojci počeli djelovati. Nakon isteka 4 minute, bez ispiranja, može se nastaviti s oblikovanjem kose po želji. Maska je namijenjena za profesionalnu i kućnu upotrebu, dok se u salonu ona kombinira sa sprejom. Tu je postupak sličan prethodnom, osim što se sprej nanosi na vlažnu kosu prije samog tretmana.

Radi se o nečemu posve revolucionarnom, što nadmašuje bilo koji proizvod na tržištu, kada je u pitanju obnova i njega kose. I baš poput same tehnologije koja stoji iza brenda K18 Hair, posebna je i priča o njegovom osnutku. Naime, K18 nije nastao u laboratoriju, poput većine proizvoda za kosu, već je stvoren računalnim putem.Kérastase Spécifique Potentialiste Hair serum

3

Kérastase Spécifique Potentialiste serum za kosu novi je univerzalni serum za kosu koji jača i vraća prirodnu ravnotežu vlasišta. Kosa vam izgleda zdravije, a vlasište glatko i ugodno.

Serum Spécifique Potentialiste ispunjen je s 10% probiotika bifidusa i 1% vitamina C za jačanje mikrobioma vlasišta i vraćanje njegove prirodne obrane. Vaša kosa izgleda i osjeća se zdravije te joj vraća volumen i sjaj. Vlasište je umireno, okrijepljeno i zaštićeno od oštrih elemenata u svijetu.
Znamo da znate tko zaslužuje pobjedu. Pobrinite se da istu i odnese i za svog favorita glasajte ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj