Precious Oil Esensa Mediterane: Kapljice zlata koje obnavljaju tijelo, ali i duh

20/09/2021

Precious oil Esensa Mediterane ove je godine nominirano za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Intenzivna i anti age njega.

Drevni zapisi tvrde kako miris ruže djeluje na žensku energiju, a najnovija istraživanja i akademski članci, pokazali su kako eterično ulje Rosa Damascena Mill utječe i na hormonalnu ravnotežu žena te pomaže kod depresivnih stanja.

Esensa Mediterana Precious oil je delikatno, mirisno, dragocjeno ulje od triju ruža: Rosa moschata, Rosa Canina i Rosa Damascena Mill. Spoj ovih posebnih ruža u ovom preparatu daje nam sljedeće djelovanje:

Rosa moschata seed oil učinkovito je biljno ulje za osjetljivu suhu kožu. Sastoji se od puno linolne kiseline, višestruko nezasićene masne kiseline ali koju koža lako upija.

Rosa Canina, poznato i kao ulje šipka, bogato je esencijalnim masnim kiselinama i izuzetno bogato vitaminom C, tokoferolima i karotenoidima. Budući da je i ovo suho ružino ulje, ono se brzo upija u kožu ne ostavljajući zadugo masne tragove. Zahvaljujući prirodnim vitaminima A, E i C , Precious oil, vrlo dobro regenerira kožu lica i nakon vidljivih znakova fotostarenja.

Rosa damascena Mill. ,eterično ulje i njegovo djelovanje:
tonizirajuće, antiseptično, adstringentno, protuupalno, protuinfektivno, antidepresivno, spazmolitično, emenagogno, hemostatično, sedirajuće, zacjeljujuće. Koristi se za ublažavanje simptoma nesanice, depresije, strahova, napetosti, tjeskobe, ljutnje, razdražljivosti. Djeluje harmonizirajuće. Iznimno je cijenjen sastojak pripravaka za njegu zrele i osjetljive kože. Umiruje, pročišćava, tonizira, hidratizira, zaglađuje površinu kože.
Koristi se kod palpitacija srca. Tonizira krvožilni sustav. Doprinosi ravnoteži hormona kod žena, stoga se često koristi za ublažavanje simptoma PMS-a ili menopauze.

precious oil

Ulje je dodatno “začinjeno” listićima od 24-karatnog zlata koje mnogi smatraju eliksirom života te ima dugu povijest korištenja u svijetu ljepote. Osim što pokazuje dobra antioksidativna svojstva, zlato vežemo uz simbol luksuza, obilja i vitalnosti.

Precious Oil obiluje zlatom u nadi da će svaka žena koja ga bude nanosila osjetiti pravu kraljevsku emociju obilja i luksuza te da s ostalim sastojcima na poseban način djeluje na suhu ali i ostale tipove kože.

Precious Oil ublažava bore, čuva vlagu te umiruje kožu. Višestruko pojačava djelovanje kreme koja se nanosi nakon ulja. Uporaba: nekoliko kapi umasirati ujutro i navečer na koži lica, vrata i dekoltea.

Ovo luksuzno, visokokvalitetno ulje baršunastog zlatnog sjaja dubinski hidratizira kožu lica, smanjuje bore, ostavljajući osjećaj ugode posebnog sjaja na vašoj koži.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.



S.S.

Novo

Komentiraj