Posjeti dm od 14. do 20. rujna i ostvari 40 % popusta na sve proizvode Nivea

14/09/2015

Ima površinu od otprilike 1,8 metara kvadratnih, a njezina je težina oko 3 kilograma. Pogađate li o čemu je riječ? Njeno je ime Koža, najveći je ljudski organ i zahtijeva posebnu njegu.

Dječja je koža tanja od kože odraslih osoba te djeca brže reagiraju na vanjske uvjete zbog čega je potrebno koristiti posebne proizvode kako bi se spriječilo njeno isušivanje. Koža muških članova obitelji prilično se razlikuje od kože ženskih te, iako nije sklona isušivanju, ima veći udio masti pa se zbog toga na njoj mogu pojaviti različite nečistoće. Također, zbog redovitog brijanja muška koža lica sklonija je oštećenjima.

Nivea 2

Kako bi vam pomogao da svojim ukućanima osigurate proizvode koji će najbolje zadovoljiti njihove potrebe, a pritom razveselite sebe nekim novim kozmetičkim pripravkom, dm je za sve članove Svijeta prednosti pripremio Nivea tjedan. Ako posjetite dm od 14. do 20. rujna, možete uz svoju karticu active beauty ostvariti 40 % popusta na sve proizvode Nivea.

Nivea 1

Od 14. do 20. rujna otkrijte brojne uštede koje možete ostvariti na sve proizvode iz bogatog asortimana Nivea na policama dm prodavaonica diljem Hrvatske, među kojima se nalaze različiti proizvodi za njegu lica i tijela, kupanje i tuširanje, zaštitu od sunca, njegu kose, dezodoransi… - sve što vam je potrebno za njegu od glave do pete te ponešto za svakog člana vaše obitelji.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj