Poklanjamo Tabac Original Craftsman

05/11/2020

Tabac Original Craftsman ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Muški parfem godine. Upravo ovu kozmetičku poslasticu vam darujemo! Glasujte za omiljene proizvode u sklopu Cosmo Beauty Awardsa i najsretnijem od vas šaljemo Tabac Original Craftsman na kućnu adresu. Kako? Čitajte dalje...

Cosmopolitan Beauty Awards 2020. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite Tabac Original Craftsman.

Miris za muškarca koji uzima stvari u svoje ruke.

Uzdaj se samo u sebe, drugačije ne ide!

To je duh stvaranja Tabac Original Craftsman, koji zrači odlučnošću, žarom i entuzijazmom u aromatičnom mirisu. Napravljen za one koji uzimaju stvari u svoje ruke. One koji opušteno povuku rukave kada treba obaviti stvari umjesto da dopuste drugima. Koji za svoje najmilije čine sve i jednako strastveno slijede svoje interese. Lansiranje odaje počast popularnom mirisu Tabac Original koji je predstavljao čistu muškost već 60 godina. Uz Tabac Original Craftsman pojavila se od sredine srpnja 2019. godine pod krovnom robnom markom Tabac svježa alternativa za miris koji će postati klasika – revitaliziran živom i vibrantnom kombinacijom mirisa.

2

Craft it!

Dinamična svježina za prave momke: To je miris Tabac Original Craftsman. Koncept je inspiriran trendom Craftsmanshipa koji se fokusira na kvalitetu, otpornost i tradicionalnu proizvodnju. I tako Tabac Original Craftsman nastavlja dugu tradiciju, jer klasični Tabac Original već od 50-ih godina nadahnjuje fuzijom muževnosti i klasične elegancije mirisa. Sa svojom ekspresivnošću i opojnim notama mirisa, Tabac Original Craftsman postavlja mušku parfimeriju na moderno postolje i ima daje izjavu mirisa u Tabacovom portfelju.

Osvježavajuće oporo

Bezvremenski, nevjerojatno aromatičan muški miris koji u početku privlači pažnju živopisnom kombinacijom citrusnih nota i papra, zrači toplinom i suvremenošću kroz senzualnu tonku i spušta se u donjoj noti na bazi od drva i kože. Čak i pojedinačni sastojci mirisa daju predodžbu o izvornoj svježini koja se krije u Tabac Original Craftsman: slatko-slatkasti sjaj grejpa, živahni miris bergamota i vrijedno ulje geranije koje je poznato po svom stimulirajućem učinku. U cjelovitoj igri svih mirisnih nijansi daju originalnoj živahnoj svježini Tabac Original Craftsmana karakterističnu svježinu.

  • Gornja nota: grejp, bergamot, crni papar
  • Srednja nota: lavanda, ulje geranija
  • Donja nota: vetiver, pačuli zrno tonke

Upečatljiv dizajn ambalaže

Dizajn za Tabac Original Craftsman predstavlja tradiciju, ponovno izdanje. Dominantna boca u obliku amfora – bazirana na klasičnom Tabac Original – sada je posebno dobra u ruci: Matirana, hrapava površina i poklopac zgodan za držanje upravo su kao stvoreni za muškarca koji se voli uhvatiti posla! Jednostavna crna i crvena slova naglašavaju kontrast sivoj boji bočice. Moderna boja također ulazi u dizajn bočice te se pojavljuje u različitim nijansama sive boje i naglašava dinamičan i snažan karakter Tabac Original Craftsman.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

Kako osvojiti Tabac Original Craftsman?

Registracijom i glasovanjem za Cosmopolitan Beauty Awards, od 20. rujna do 20. studenoga 2020. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica!

Sudjelujte u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasujte za omiljene proizvode te osvojite vrijedne kozmetičke i make up nagrade!

 

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju i glasujte za beauty favorite! 

Ime čitatelja koji osvaja dar - Tabac Original Craftsman - objavljujemo u srijedu 4.11.2020. u ovom članku.

Sretna dobitnica je Sandra Strasser. Čestitamo! 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj