Poklanjamo s.Oliver For Her

04/11/2020

s.Oliver For Her ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Ženski parfem godine. Upravo ovu kozmetičku poslasticu vam darujemo! Glasujte za omiljene proizvode u sklopu Cosmo Beauty Awardsa i najsretnijem od vas šaljemo s.Oliver For Her na kućnu adresu. Kako? Čitajte dalje...

Cosmopolitan Beauty Awards 2020. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite s.Oliver For Her. 

s.Oliver For Her je oda svakodnevnoj eleganciji, čarobnim trenucima i radosnim iskustvima. Multifasetirana kompozicija bilježe trenutke sjajne, bezbrižne radosti koji stvaraju lijepe uspomene. Koncept za elegantne cure koji zauzimaju lagan, optimističan pristup i znaju cijeniti posebne stvari u životu.

2

Trenutak za nas
Je li iščekivanje od kojeg zastaje dah, što nam daje naslutiti da nas čeka nešto posebno? Ili je sam trenutak taj koji nas osvaja i pušta da zaboravimo sve ostalo? Ono što ostaje je sjećanje na sreću i intimnost, koje su zabilježene u klasično stiliziranom mirisu.

Inspirativne kompozicije
S.Oliver For Her miris za žene zadivljujuća je i elegantna cvjetna kompozicija koja odiše ženskom senzualnošću kroz cvjetnu srčanu notu s turskom ružom, nježnim voćnim božurom i mekom magnolijom. Gornja nota donosi osvježavajuću ružičastu papriku, živahni bergamot i egzotični dašak ploda ličija. Omotan mekanom irisom, mošusom i jantarom, ženski štih kompozicije dolazi do baršunastog završetka.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

Kako osvojiti s.Oliver For Her?

Registracijom i glasovanjem za Cosmopolitan Beauty Awards, od 20. rujna do 20. studenoga 2020. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica!

Sudjelujte u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasujte za omiljene proizvode te osvojite vrijedne kozmetičke i make up nagrade!

 

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju i glasujte za beauty favorite! 

Ime čitatelja koji osvaja dar - s.Oliver For Her - objavljujemo u srijedu 4.11.2020. u ovom članku.

Sretna dobitnica je Marija Vencel. Čestitamo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj