Poklanjamo Melvita Cvjetnu vodicu Damaščanske ruže

07/11/2020

Melvita Cvjetna vodica Damaščanske ruže ove je godine nominrana za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Prirodna kozmetika / Beauty preparative prirodnog sastava. Upravo ovu kozmetičku poslasticu vam darujemo! Glasujte za omiljene proizvode u sklopu Cosmo Beauty Awardsa i najsretnijem od vas šaljemo Melvita Cvjetnu vodicu Damaščanske ruže na kućnu adresu. Kako? Čitajte dalje...

Cosmopolitan Beauty Awards 2020. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite Melvita Cvjetnu vodicu Damaščanske ruže.

Melvita Cvjetna vodica Damaščanske ruže je hidrolat s certifikatom organske kozmetike dobivena parnom destilacijom svježih latica damaščanske ruže (Rosa damascena). Posebnom metodom ekstrakcije nastaje cvjetna vodica iznimno bogata prirodnim i aktivnim sastojcima, koji ujedinjeni čine intenzivnu, prirodnu i njegujuću formulu. Gotovo 2.000 svježih latica ruže potrebno je kako bi se dobila jedna bočica organske Cvjetne vodice Damaščanske ruže.

Ovaj 100 % prirodni tonik-losion koristi se za još bolje uklanjanje šminke i toniranje kože lica prije nanošenja hidratantne kreme. Svježeg je i nježnog mirisa, intenzivno hidratizira i obnavlja kožu*.

2

Prilagođena svim tipovima kože, ova cvjetna vodica (hidrolat) također se preporučuje za borbu protiv znakova starenja kože zahvaljujući svojim tonizirajućim i revitalizirajućim svojstvima.

Organska Cvjetna vodica Damaščanske ruže idealna je za:
• osobe koje traže 100 % prirodan i učinkovit tonik
• borbu protiv dehidracije te za revitalizaciju i toniranje kože
• osvježenje u bilo koje vrijeme: ljeti, na putovanju, nakon sporta ...
• potpun ritual njege lica
• one koji žele svjež i nježan 100 % prirodan miris proizvoda za njegu (bez parfema)
• sve tipove kože


* Transkripcijski test – ex vivo.
Dermatološki testirano. Kozmetički proizvod. Nije jestivo.

Ambalaža je proizvedena iz 100% reciklirane plastike, koja se može ponovno reciklirati. Proizvod nije testiran na životinjama.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

Kako osvojiti Melvita Cvjetnu vodicu Damaščanske ruže ?

Registracijom i glasovanjem za Cosmopolitan Beauty Awards, od 20. rujna do 20. studenoga 2020. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica!

Sudjelujte u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasujte za omiljene proizvode te osvojite vrijedne kozmetičke i make up nagrade!

 

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju i glasujte za beauty favorite! 

Ime čitatelja koji osvaja dar - Melvita Cvjetnu vodicu Damaščanske ruže  - objavljujemo u srijedu 4.11.2020. u ovom članku.

Sretna dobitnica je Melanija Štefan. Čestitamo! 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj