Poklanjamo MEDIKOR Beurer Cellulite ReleaZer CM 100 - masažer protiv celulita

11/11/2021

Rio Beauty LED maska za lice ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Gadget, a najsretnija čitateljica ima priliku osvojiti masažer protiv celulita istog brenda ako odgovori na nagradno pitanje...

Ako nešto znamo o LED maskama za lice, onda je to da izgledaju kao da pripadaju dalekoj budućnosti, ali i da su za njima lude najpoznatije svjetske ljepotice. No, zašto bi ovaj luksuz bio rezerviran samo za lica s crvenih tepiha?

Štoviše, ako su nas protekle dvije godine naučile ičemu, onda je to da većinu kozmetičkih tretmana možemo obavljati iz udobnosti svojeg doma te kako moderni čudotvorni uređaji ne moraju biti rezervirani za skupe salone. . Jedan od tih tretmana apsolutni je hit na tržištu, a on uključuje tretman LED svjetlošću.

Tretman LED svjetlošću je neinvazivan, siguran, praktičan i dobro istražen način liječenja niza problema s kožom – od pigmentacije i akni do gubitka kolagena. Svjetlosna terapija djeluje pomoću različitih valnih duljina svjetlosti koje stimuliraju određene stanice kože te potiču specifične akcije. Crveno svjetlo djeluje na stanice fibroblasta, koje su odgovorne za proizvodnju strukturnih proteina kolagena i elastina. Redovita primjena dovodi do željenih rezultata.

rioface

Medikor Rio Beauty FaceLite je klinički dokazan tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija. Kratko infracrveno svjetlo regenerira kožu, potiče oksigenaciju i cirkulaciju. Crveno svjetlo potiče stvaranje kolagena te potiče bolje djelovanje krema i seruma nakon primjene.

Rio Beauty FaceLite dizajniran je za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože. Uređaj stimulira prirodne procese pomlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom te cjelovitom tretmanu lica.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

2

Beurer Cellulite ReleaZer CM 100 - masažer protiv celulita

Prvi klinički testiran anticelulitni masažer koji potiče anticelulitnu masažu i drenažu.

Klinički dokazano smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože, poboljšava izgled kože i smanjuje vidljive neravnine.
Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama i razgrađuje celulit u područjima gdje se formira.

Tehnologija vibracije zateže duboko tkivo. Ciljana masaža povećava mikrocirkulaciju u tkivu te promiče i ubrzava redukciju molekula masti.

Celulit je razbijen točno tamo gdje i nastaje, neželjene kožne promjene su smanjene.

Koristite Cellulite releaZer za primjetno glatku, čvrstu i zategnutu kožu te oblikovano tijelo nakon samo 12 tjedana.

Brend Medikor, kao revolucionar na polju beauty gadgeta, odlučio je sretnoj čitateljici pokloniti Beurer Cellulite ReleaZer CM 100 - masažer protiv celulita - proizvod koji nije nominiran u CBA natječaju, a kako biste okušali svoju sreću u osvajanju ove vrijedne nagrade, potrebno je odgovoriti na nagradno pitanje - koju zdravu naviku njegujete? Vaše odgovore čekamo do 18. studenog 2021. na našem Instagramu

Pravila nagradnog natječaja

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj