Poklanjamo Lancôme Lash Revitalizing serum – serum za trepavice

21/10/2020

Lancôme Lash Revitalizing serum za trepavice ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Inovacija godine.

Cosmopolitan Beauty Awards 2020. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite Lancôme Lash Revitalizing serum za trepavice.

Promijenite svoje trepavice u samo 4 tjedna
Prisutan u svijetu maskare od 1967., Lancôme zna da žene žele što bolji izgled svojih trepavica. Sve više žena koristi ekstenzije trepavica, podiže ih, boja ili čak koristi umjetne trepavice. Ipak, s vremenom ovi postupci - kao i prirodno starenje - ugrožavaju duljinu, debljinu i gustoću trepavica.

2

Lancôme s ponosom predstavlja obnavljajuće 4-tjedno rješenje za žene, revitalizirajući serum za trepavice. Inspiriran znanošću o keratinu, ovaj serum je nastao nakon više od 50 godina Lancôme stručnosti o trepavicama u inovativnoj formulaciji za revitalizaciju i učvršćivanje trepavica. Osjećaj jačih, gušćih, debljih trepavica nakon 4 tjedna. Pripremite se za revitalizaciju trepavica.

Potpuni preokret trepavica
Svi tipovi trepavica podložni su oštećenjima uzrokovanim starenjem, ekstenzijama, bojanjem ili podizanjem trepavica. Poznato je da ovi faktori utječu na gustoću, duljinu i debljinu trepavica. Vrijeme je za preokret s revitalizirajućim serumom za trepavice: njegujućom formulom i aminokiselinama za revitalizaciju i učvršćivanje trepavica. Naše trepavice i kosa su sastavljeni od keratina koji se sastoji od aminokiselina. Inspiriran znanošću keratina za kosu, Lancôme je izabrao četiri aminokiseline koje su prirodno najzastupljenije u keratinu (tj. trepavicama), kako bi razvio snažnu formulu koja se sastoji od: argina, glutaminske kiseline, prolina i serina. Da bi stvorili snažnu, revitalizirajuću njegu trepavica, ekstrakt tigrastae trave je dodan formuli uz hijaluronsku kiselinu. Rezultat je moćna doza koja pruža osjećaj čvršćih i revitaliziranih trepavica.

3

Dokazana učinkovitost
Kreiran na temelju Lancômeove jedinstvene moći prilagodbe i inovacije, novi revitalizirajući serum za trepavice je oftalmološki testiran i pogodan za osjetljive oči i osobe koje nose leće. Uz primjenu dvaput dnevno Lancôme revitalizirajući serum za trepavice donosi potpuni preokret trepavica u samo 4 tjedna. Test potrošača nakon 4 tjedna ispitivanja na uzorku od 100 žena: 90% je reklo da oštećene trepavice izgledaju obnovljeno, 88% je reklo da trepavice izgledaju njegovano, 87% je potvrdilo osjećaj čvršćih trepavica, 80% je reklo da manje gubi trepavice prilikom skidanja šminke, 78% je reklo da su trepavice gušće. Klinički testovi nakon 8 tjedana, serum je postigao: +17.9% povećanje vitalnosti i +12.5% povećanje površine. Nanesite serum dvaput dnevno od korijena do vrhova i duž gornje i donje linije trepavica, pričekajte 1,5 minuta prije nanošenja šminke.

Savršeno pakiranje za iznimno koncentriranu formulu
Jedna iznimno koncentrirana formula koja sadrži 4 aminokiseline: novi revitalizirajući serum za trepavice zlatne nijanse u pakiranju u obliku ampule. Na vrhu je kapa s potpisom Lancôme ruže, gladak, bijeli aplikator grli linije trepavica i omogućuje preciznije nanošenje tako da čak i teško pristupačne trepavice dobivaju intenzivnu dozu jačanja i njege koja im je potrebna.

4

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

Kako osvojiti Lancôme Lash Revitalizing serum za trepavice?

Registracijom i glasanjem za Cosmopolitan Beauty Awards, od 20. rujna do 20. studenoga 2020. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica!

Sudjelujte u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasujte za omiljene proizvode te osvojite vrijedne kozmetičke i make up nagrade!

Kako glasati?

Ukoliko već niste, registrirajte se i glasujte za beauty favorite! 

Ime čitatelja koji osvaja dar - Lancôme Lash Revitalizing serum za trepavice - objavljujemo u ponedjeljak 26.10.2020. u ovom članku.

Sretna dobitnica je Lara Barišić. Čestitamo!  

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj