Poklanjamo Hada Labo Anti-age paket

20/11/2021

Hada Labo Obnavljajuća krema za područje oko očiju i usana ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Intenzivna i anti age njega, a 2 ajsretnije čitateljice imaju priliku osvojiti Hada Labo paket (Anti age okoloočna krema + anti-age maska) ako odgovore na nagradno pitanje.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u koži te je upravo ona tajna zaglađenog, hidratiziranog i sjajnog izgleda. Kako s godinama polagano nestaje, tako se i tekstura i izgled same kože mijenjaju. Iz tog razloga, Hada Labo Tokyo stvara moćan glavni sastojak svojih proizvoda, koncentrirajući se na uspješnu hidrataciju i prirodan sjaj kože.

Japanska Hada Labo Tokyo kozmetika stvorena je u Japanu pod krilaticom „jednostavno i savršeno“, a obećava visoku učinkovitost u njezi kože bez nepotrebnih sastojaka i aditiva. Danas je najprodavaniji brend u Japanu za njegu lica i to zahvaljujući učinkovitim proizvodima s izrazito jednostavnim i jedinstvenim formulama.

Danas malo tko nije isprobao bar jedan istočnjački proizvod ili pak skincare ritual što nas nimalo ne čudi. Naposljetku, tko se bar jednom nije divio njihovoj besprijekornoj porculanskoj koži?

Hada Labo Obnavljajuća krema za područje oko očiju i usana sadrži Super hijaluronsku kiselinu koja reducira čak i duboke, snažno ukorijenjene bore. Krema se sastoji i od kolagena i retinola koji intenzivno učvršćuju kožu i pomažu obnoviti njenu strukturu. Idealna je čak i za one s osjetljivom kožom.

Skincare-AntiAge-HadaLabo

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

2 najsretnije čitateljice nagrađujemo s Hada Labo paketom (Anti age okoloočna krema + anti-age maska), a nagradno pitanje glasi – Koji rituali vas obnavljaju? Vaše odgovore čekamo do 22. studenog 2021. na našem Instagramu!

3 4

Sudjelujte u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasujte za omiljene proizvode te osvojite vrijedne kozmetičke i make up nagrade!

Nagradu mogu osvojiti samo oni koji su glasovali za CBA proizvode ove godine!

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju i glasujte za beauty favorite!  

Registracijom i glasovanjem, od 28. rujna do 20. studenoga 2021. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica!

 

Pravila nagradnog natječaja

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj