Poklanjamo FOREO BEAR i SERUM SERUM SERUM

20/10/2021

Foreo Bear ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Inovacija godine, a najsretnija čitateljica ima priliku osvojiti ga u paketu sa SERUM SERUM SERUMOM ako točno odgovori na nagradno pitanje...

Baš kao što se medvjed pokušava dočepati meda, skincare zaljubljenici širom svijeta žele ugrabiti najnoviju inovaciju tvrtke Foreo. Švedski beauty tech div lansirao je potpuno nove Bear i Bear mini uređaje, revolucionarne pametne uređaje za učvršćivanje lica s tehnologijom mikrostruje. Ako postoji pametno ulaganje i dugoročna investicija za potpunu njegu kože, onda su to uređaji poput ovih.

Podižući "face fitness" na višu razinu, ovi moćni i jedinstveni uređaji učvršćuju i definiraju kožu lica za mladenački i zategnut izgled kože. Bear uključuje "Total Facial Knockout" rutinu, za masažu jagodica, čela, vrata te brade odnosno čeljusti, unaprijed programiranu u aplikaciji Foreo For You, a Bear mini rutinu "Contour Cardio", također unaprijed programiranu u aplikaciji.

Kombinirajući mikrostruju i T-Sonic™ pulsacije, Bear i Bear mini učvršćuju kožu za istaknuti ten i mlađi izgled. Stimulirajuće mikrostruje čine kožu elastičnijom i zategnutijom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica te zaglađuju bore. Bear ima jači intenzitet mikrostruje te je pogodan za cijelo lice i omogućuje ciljano oblikovanje, a Bear mini cilja područja oko očiju, obrva i bora smijalica.

2

Bear je jedini uređaj na svjetskom tržištu koji koristi mikrostruju uz tzv. Anti-Shock System™ integrirani sustav. Ovaj sustav jamči tretmane bez neugodnih udara, pružajući tako maksimalnu sigurnost i udobnost. Bear uređaji su stoga najsigurniji mikrostrujni uređaji na svijetu.

Za korištenje Bear uređaja, Foreo preporučuje Serum Serum Serum. Aktivne T-Sonic™ pulsacije poboljšavaju apsorpciju seruma koji potom učinkovito i sigurno pomaže prijenosu mikrostruje s uređaja na kožu. Dok nježno masirate lice kako biste povećali sjaj kože, serum pomaže da iz tretmana mikrostrujom izvučete maksimum.

3

Bear je dostupan u prepoznatljivoj Fuchsia nijansi, a Bear mini u isto tako prepoznatljivim nijansama Pearl Pink i Lavander.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

Najsretniju čitateljicu nagrađujemo FOREO BEAR uređajem u paketu sa SERUM SERUM SERUMOM, a nagradno pitanje glasi – koji korak skincare rutine nikada ne preskačete?? Vaše odgovore čekamo do 23. listopada 2021. na našem Instagramu!

Sudjelujte u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasujte za omiljene proizvode te osvojite vrijedne kozmetičke i make up nagrade!

Nagradu mogu osvojiti samo oni koji su glasovali za CBA proizvode ove godine!

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju i glasujte za beauty favorite!  

Registracijom i glasovanjem, od 28. rujna do 20. studenoga 2021. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica!

 

Pravila nagradnog natječaja

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj