Poklanjamo Catrice True Skin hidratantni puder

30/10/2020

Catrice True Skin hidratantni puder ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Make-up / Puder. Upravo ovu kozmetičku poslasticu vam darujemo! Glasujte za omiljene proizvode u sklopu Cosmo Beauty Awardsa i troje najsretnijih od vas šaljemo Catrice True Skin hidratantni puder na kućnu adresu. Kako? Čitajte dalje...

Cosmopolitan Beauty Awards 2020. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite Catrice True Skin hidratantni puder koji trima čitateljicama poklanjamo i za njih i njihovu prijateljicu (sveukupno 6 Catrice True Skin pudera).

Prava je najveća tajna ljepote za prirodan, a istovremeno besprijekoran ten. Njegujući, dugotrajni puder sa srednjim do visokim prekrivanjem, savršeno prekriva male nesavršenosti i crvenilo lica dok na koži ostavlja lagani osjećaj za neusporediv i prirodno matiran "real skin“ završetak. Veganska formula s hijaluronskom kiselinom i uljem sjemenki lubenice pruža intenzivnu vlagu.

2

Uživajte u osjećaju prave kože s TRUE SKIN HYDRATING puderom s hijaluronskom kiselinom.

Luksuzna tekstura srednje do visoke pokrivenosti i prirodnog, mat završetka.

TRUE SKIN 100% JA
• hidratantni puder s hijaluronskom kiselinom
• srednje do visoko prekrivanje
• prirodan, mat završetak

Isprobali ste ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

Kako osvojiti Catrice True Skin hidratantni puder?

Registracijom i glasovanjem za Cosmopolitan Beauty Awards, od 20. rujna do 20. studenoga 2020. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica!

Sudjelujte u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasujte za omiljene proizvode te osvojite vrijedne kozmetičke i make up nagrade!

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju i glasujte za beauty favorite! 

Ime čitatelja koji osvaja dar - Catrice True Skin hidratantni puder - objavljujemo u petak 6.11.2020. u ovom članku.

Sretna dobitnica je Andrea Bogović. Čestitamo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj