Poklanjamo 6 essence I love extreme crazy volume maskara!

16/10/2020

essence I love extreme crazy volume maskara nominirana je za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Make-up / Maskara.

Cosmopolitan Beauty Awards 2020. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite essence I love extreme crazy volume maskaru koju poklanjamo trima čitateljicama (svaka čitateljica dobiva maskaru za sebe i prijateljicu).

Maskara koja zbog posebne četkice daje ekstraman volumen. Svaka trepavica će biti obojana, a oči privlačne. 

essence I love extreme maskara - za još ekstremniji volumen tvojih trepavica! Duboko-crna, kremasta tekstura prekriva svaku pojedinu trepavicu crnom teksturom. Izuzetno velika četkica od elastomera daje senzacionalne učinke već pri prvom nanošenju. Pakiranje maskare dizajnirano je u prepoznatljivoj essence obožavanoj rozoj boji . Čini trepavice izrazito gustim. essence the i love extreme maskara je oftamološki testirana.

2

Isprobali ste ovaj proizvod? Dajte mu glas ovdje.

Kako osvojiti essence I love extreme crazy volume maskaru?

Sudjelujte u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasujte za omiljene proizvode te osvojite vrijedne kozmetičke i make up nagrade!

3

Kako glasovati?
Ukoliko već niste, napravite registraciju i glasujte za beauty favorite! 
Registracijom i glasovanjem, od 20. rujna do 20. studenoga 2020. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica!

 

Sretne dobitnice su Klara Jelenuša, Martina Jurlina i Jasmina Sukalić. Čestitamo! 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj