Poklanjamo 3 s.Oliver mirisa for Her

13/10/2021

s.Oliver For Her ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Najbolji ženski parfem godine, a tri najsretnije čitateljice imaju priliku osvojiti ga ako točno odgovore na nagradno pitanje...

s.Oliver For Her ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Najbolji ženski parfem godine, a upravo ovu kozmetičku poslasticu vam darujemo! Glasujte za omiljene proizvode u sklopu Cosmo Beauty Awardsa i troje najsretnijih od vas šaljemo s.Oliver For Her miris na kućnu adresu.

s.Oliver For Her je oda svakodnevnoj eleganciji, čarobnim trenucima i radosnim iskustvima. Multifasetirana kompozicija bilježe trenutke sjajne, bezbrižne radosti koji stvaraju lijepe uspomene. Koncept za elegantne cure koji zauzimaju lagan, optimističan pristup i znaju cijeniti posebne stvari u životu.

Trenutak za nas

Je li iščekivanje od kojeg zastaje dah, što nam daje naslutiti da nas čeka nešto posebno? Ili je sam trenutak taj koji nas osvaja i pušta da zaboravimo sve ostalo? Ono što ostaje je sjećanje na sreću i intimnost, koje su zabilježene u klasično stiliziranom mirisu.

Inspirativne kompozicije

Ženski parfem s.Oliver For Her očarava svojim elegantnim ružičastim mirisom koji otkriva žensku senzualnost kroz cvjetnu srednju notu s turskom ružom, lagano aromatičnim strukom i nježnom magnolijom. Miris sadržava crveni papar, osnažujuću bergamotu i egotični duh ličija. Omotan mekanom irisom, mošusom i jantarom, ženski štih kompozicije dolazi do baršunastog završetka.

Tri čitateljice nagrađujemo mirisom s.Oliver For Her, a nagradno pitanje glasi – da kreiraš sama svoj parfem, koje bi 3 mirisne note izabrala? Vaše odgovore čekamo do 20. listopada 2021. na našem Instagramu!

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

Sudjelujte u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasujte za omiljene proizvode te osvojite vrijedne kozmetičke i make up nagrade!

Nagradu mogu osvojiti samo oni koji su glasovali za CBA proizvode ove godine!

1

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju i glasujte za beauty favorite!  

Registracijom i glasovanjem, od 28. rujna do 20. studenoga 2021. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica!

 

Pravila nagradnog natječaja ''Cosmo & s.Oliver''

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj