Poklanjamo 3 paketa proizvoda Hårkontroll za raskošnu i bujnu kosu

22/10/2020

Hårkontroll Boost ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Beauty dodaci prehrani. Glasujte za omiljene proizvode u sklopu Cosmo Beauty Awardsa i troje najsretnijih od vas šaljemo Hårkontroll paket na kućnu adresu. Kako? Čitajte dalje...

Cosmopolitan Beauty Awards 2020. još uvijek traje, a što znači da i dalje imate vremena glasati za svoje najdraže kozmetičke, make-up, mirisne i ostale beauty-poslastice. I ovoga tjedna dajemo vam više nego odličan razlog za to - priliku da osvojite jedan od 3 paketa koji se sastoji od Hårkontroll Boosta, Hårkontroll šampona za kosu i Hårkontroll regeneratora za kosu.

Hårkontroll Boost, dodatak prehrani, sprječava opadanje kose i potiče rast nove kose, idealan onda kada Vašoj kosi treba dodatna doza keratina. Učinkovitost dokazana kliničkom studijom.

Hårkontroll Boost sadrži patentirani i klinički dokazano djelotvoran keratin, Cynatine®HNS koji ima sposobnost regeneracije oštećene kose te sprečava gubitak kose. Provedena studija na Cynatine® HNS u trajanju od 90 dana pokazala je senzacionalne rezultate. Ispitanici su potvrdili da je došlo do smanjenja opadanja kose za 30 % i jačanja kose za 12%. Ispitanici su naveli da je kosa vidljivo sjajnija i bujnija.

Keratin je u kombinaciji s biotinom i cinkom koji pomažu kosi da zadrži svoja prirodna svojstva, a bakar pridonosi prirodnoj pigmentaciji kose.

Hårkontroll linija sadrži još Hårkontroll Original kapsule, proizvod koji u svom sastavu kombinira vitamine i minerale, ekstrakt bambusa bogat silicijem te proso te Hårkontroll sprej za kosu te Hårkontroll intenzivnu masku za regeneraciju kose.


2 

Za više informacija posjetite www.harkontroll.hr ili info@harkontroll.hr!

 

Isprobali ste ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje

Kako osvojiti jedan od 3 paketa Hårkontroll proizvoda?

Registracijom i glasovanjem za Cosmopolitan Beauty Awards, od 20. rujna do 20. studenoga 2020. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica!

Sudjelujte u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasujte za omiljene proizvode te osvojite vrijedne kozmetičke i make up nagrade!

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju i glasujte za beauty favorite! 

Ime troje čitatelja koji osvajaju dar - paket Hårkontroll proizvoda - objavljujemo u ponedjeljak 2.11.2020. u ovom članku.

Sretne dobitnice su Martina Marić, Lučia Vukorepa i Klaudija Volf. Čestitamo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj