Poklanjamo 3 mirisa s.Oliver Pure Sense

08/11/2021

s.Oliver For Her ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Najbolji ženski parfem godine, a 3 najsretnije čitateljica imaju priliku osvojiti miris s.Oliver Pure Sense ako odgovore na nagradno pitanje...

s.Oliver For Her je oda svakodnevnoj eleganciji, čarobnim trenucima i radosnim iskustvima. Multifasetirana kompozicija bilježe trenutke sjajne, bezbrižne radosti koji stvaraju lijepe uspomene. Koncept za elegantne cure koji zauzimaju lagan, optimističan pristup i znaju cijeniti posebne stvari u životu.

Trenutak za nas

Je li iščekivanje od kojeg zastaje dah, što nam daje naslutiti da nas čeka nešto posebno? Ili je sam trenutak taj koji nas osvaja i pušta da zaboravimo sve ostalo? Ono što ostaje je sjećanje na sreću i intimnost, koje su zabilježene u klasično stiliziranom mirisu.

Inspirativne kompozicije

Ženski parfem s.Oliver For Her očarava svojim elegantnim ružičastim mirisom koji otkriva žensku senzualnost kroz cvjetnu srednju notu s turskom ružom, lagano aromatičnim strukom i nježnom magnolijom. Miris sadržava crveni papar, osnažujuću bergamotu i egotični duh ličija. Omotan mekanom irisom, mošusom i jantarom, ženski štih kompozicije dolazi do baršunastog završetka.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

2

s.Oliver Pure Sense For Her

Intenzivirati vlastiti život i autentično ići svojim putem – to je umjetnost u kojoj se uvijek usavršavamo. Uvijek smo u potrazi za nečim istinskim, nečim čistim, što nas ne odvlači od nas samih, nego podcrtava našu osobnost. To se odnosi i na naš miris: s.Oliver Pure Sense obavija nas nježnom prirodnošću i minimalističkom jasnoćom – i naglašava ono što već nosimo u sebi. Čist miris – stvaran i autentičan te stoga toliko fascinantan.

Blistava živost bergamota i ananasa osigurava istinsku životnu radost koja uranja u srednju notu cvjetnog, prozirnog karaktera nježnih magnolija, vodenastih listova bambusa i senzualnih ruža i završava u toploj postelji ženstvenog akorda drva i mošusa. Jasan miris koji iznosi vlastitu prirodnost i ženstvenost! 

3 najsretnije čitateljica nagrađujemo mirisom s.Oliver Pure Sense, a nagradno pitanje glasi – kako biste opisali miris čistoće? Vaše odgovore čekamo do 11. studenog 2021. na našem Instagramu!

Sudjelujte u natječaju Cosmopolitan Beauty Awards, glasujte za omiljene proizvode te osvojite vrijedne kozmetičke i make up nagrade!

Nagradu mogu osvojiti samo oni koji su glasovali za CBA proizvode ove godine!

Kako glasovati?

Ukoliko već niste, napravite registraciju i glasujte za beauty favorite!  

Registracijom i glasovanjem, od 28. rujna do 20. studenoga 2021. godine, automatski ostvarujete i mogućnost osvajanja kozmetičkih poslastica!

 

Pravila nagradnog natječaja

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj