Pokažite nam koliko ste cool i osvojite Hairchalk - prvu vodenu tintu za kosu

27/01/2014

Želite žarku boju? Nanesite je i isperite kad vam dosadi, kao što mijenjate cipele, traperice ili lak za nokte! Upoznajte novi trend iz L'Oréal Professionnel – HAIRCHALK – prvu vodenu tintu za kosu

L’Oréal Professionnel Hairchalk dolazi u pet hrabrih i tri suptilnije, sofisticiranije nijanse. Linija je inspirirana načinom na koji mijenjamo naše modne dodatke, a ovaj nam proizvod isto omogućuje i kod kose. 8 novih nijansi obuhvaćaju: Sweet Sixteen pink, First Date Violet, Blue Ocean Cruise, Garden Party, Coral Sunset, Bronze Beach, Coffee Break & Black Tie.

Novi trend raznovrsnih boja možemo pronaći na slavnima, u svim modnim časopisima, društvenim mrežama. Kako bi ženama omogućio da izraze svoju osobnost i jedinstvenost L'Oréal Professionnel lansira HAIRCHALK - revolucionarnu vodenu tintu u kombinaciji s polimerima s mikro vlaknom. Ovaj proizvod stvara izrazito tanku ovojnicu koja prianja na vlakno kose i ne preslikava se. Otporan je na styling i vodu, te se izrazito lako odstranjuje. U potpunosti poštuje strukturu kose zbog čega je kosa prirodna na dodir.

y

VISOKI INTENZITET BOJE
Pigmenti derivirani iz šminke prilagođeni su kosi te su vidljivi i na najtamnijim nijansama.

BEZ PRESLIKAVANJA
Polimeri s mikro vlaknima ograničavaju preslikavanje i osiguravaju boju koja je otporna na vodu, styling proizvode i feniranje.

ISPIRE SE ŠAMPONIRANJEM*
Hairchalk je postojan na kosi, te se lagano ispire u prosjeku nakon 2 šamponiranja ovisno o količini proizvoda koji ste nanijeli na kosu.

y

JEDNOSTAVNO NANOŠENJE U SAMO 5 MINUTA
1. Ulijte malu količinu proizvoda u posudicu ili na aplikator za kućnu upotrebu.
2. Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu.
3. Pročešljajte nakon aplikacije.
4. Ostavite sušiti 30sec-1min ili osušite fenom.
5. Kako biste odstranili umasirajte šampon u suhu kosu te isperite.

Pogledajte 6 prekrasnih ilustracija briljantne Marie Perron. Ove slike prikazuju raznolikost Hairchalka i različitih stilova koje možete postići:

y
Francuske šiške – francuska manikura za vašu kosu
Dvostruki konjski rep – sofisticirani konjski rep s detaljima koji mu daju „pop štih“
Bubble punđa – tetovaža rađena po mjeri za vašu kosu
Riblja kost u boji – poznata pletenica s primjesom boje za zaigrani look
Obrnuti Ombré - žarki Ombré za električni završni učinak
Preko duge – pramenovi u duginim bojama za fantastičan look

Kako ćete osvojiti nagradu? Pošaljite nam foto-dokaz koliko ste cool, a mi ćemo vama nijansu Blue Ocean Cruise? Vaše radove čekamo do 2. veljače 2014.

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj