Pogled koji seže do Japana uz Hada Labo Tokyo obnavljajuću kremu za područje oko očiju i usana

28/09/2021

Hada Labo Obnavljajuća krema za područje oko očiju i usana ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Intenzivna i anti age njega.

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u koži te je upravo ona tajna zaglađenog, hidratiziranog i sjajnog izgleda. Kako s godinama polagano nestaje, tako se i tekstura i izgled same kože mijenjaju. Iz tog razloga, Hada Labo Tokyo stvara moćan glavni sastojak svojih proizvoda, koncentrirajući se na uspješnu hidrataciju i prirodan sjaj kože.

Japanska Hada Labo Tokyo kozmetika stvorena je u Japanu pod krilaticom „jednostavno i savršeno“, a obećava visoku učinkovitost u njezi kože bez nepotrebnih sastojaka i aditiva. Danas je najprodavaniji brend u Japanu za njegu lica i to zahvaljujući učinkovitim proizvodima s izrazito jednostavnim i jedinstvenim formulama.

hada labo

Danas malo tko nije isprobao bar jedan istočnjački proizvod ili pak skincare ritual što nas nimalo ne čudi. Naposljetku, tko se bar jednom nije divio njihovoj besprijekornoj porculanskoj koži?

Hada Labo Obnavljajuća krema za područje oko očiju i usana sadrži Super hijaluronsku kiselinu koja reducira čak i duboke, snažno ukorijenjene bore. Krema se sastoji i od kolagena i retinola koji intenzivno učvršćuju kožu i pomažu obnoviti njenu strukturu. Idealna je čak i za one s osjetljivom kožom.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj