Plidenta Bio Cannabis vodica za usta: Za osvježavajuć osmijeh tijekom dana i zdrave zube tijekom noći

06/10/2021

Plidenta Bio Cannabis vodica za usta ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Zubi.

Što je to tako pitko a bez alkohola, poput šećera na kraju, ali bez šećera? Kao savršen nastavak Plidentinoj zubnoj pasti s dodatkom Cannabisa, kultna zubna marka “zazelenila” je i vodicu za ispiranje usta.

Iako nije zamjena za svakodnevno četkanje i korištenje interdentalnog konca ili četkica, upotreba vodice za ispiranje usta može biti korisni dodatak svakodnevnoj oralnoj higijeni. Kao i sredstva za čišćenje između zuba, vodice za ispiranje usta mogu dosegnuti do područja do kojih četkica za zube ne može. Zbog toga ih je bitno znati izabrati i pravilno koristiti.

View this post on Instagram

A post shared by Plidenta (@plidenta)


Plidentina bezalkoholna vodica za osvježavanje usta i sprječavanje razvoja štetnih bakterija koje uzrokuju plak, karijes i zadah, oduševit će vas svojim okusom i učinkom, a pogotovo ako je kombinirate s Plidenta Bio Cannabis pastom za zube. Sadrži kompleksnu prirodnu formulu i obogaćena je fluoridom kako bi učinkovito štiti od nastanka karijesa. CBD, paprena metvica, eterično ulje ružmarina izvrsno će osvježiti usnu šupljinu, a pritom dugotrajno štititi zubno meso od iritacija i loših bakterija. Uživajte u svježim poljupcima i predivnom osmijehu!Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj