Philips VisaPure: za 10 puta čišće lice

16/09/2015

Philipsov uređaj za njegu lica 10 puta je učinkovitiji od čišćenja lica rukom

Svakodnevna njega lica nikada nije bila učinkovitija! Pobrinuo se za to Philips svojom VisaPure rotirajućom četkicom za čišćenje lica – nježnim, jednostavnim i savršeno dizajniranim aparatom koji istovremeno masira lice i uklanja svu nečistoću i to 10 puta učinkovitije od čišćenja lica rukom. Posebnost ovog Philipsovog beauty proizvoda objasnila je Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa.


„Philips želi pomoći ženama da se osjećaju posebno i upravo je svakodnevna njega lica jedan od ključnih preduvjeta za to. VisaPure četkica već nakon prvih nekoliko tretmana čini vašu kožu sjajnom i čistom. Mnogim ženama puno znači i ušteda vremena koju postižu uz VisaPure četkicu jer tretman traje samo jednu minutu, a trenutačno uklanja mrtve stanice, popravlja mikrocirkulaciju za blistav ten te povećava učinkovitost krema za njegu lica.“, istaknula je Božena Brnas dodavši kako je Visa Pure četkica prilagodljiva svim tipovima kože, pa tako možete izabrati četkicu za normalnu ili osjetljivu kožu ili pak onu za uklanjanje mrtvih stanica i dubinsko čišćenje. Aparat nudi i dvije brzine – jednu za nježno i drugu za dubinsko čišćenje.


Ušteda vremena i elegantan dizajn
Učinkovitosti i uštede vremena s VisaPure četkicom svjesna je i glumica Bojana Gregorić Vejzović, ambasadorica VisaPure u Hrvatskoj.
„S obzirom na moj dinamičan ritam i brojne profesionalne i privatne obveze, VisaPure četkica je brzo i učinkovito rješenje za njegu mojega lica koja mi je veoma važna. Oduševljava me i što je četkica jednostavna za korištenje. Tijekom tretmana uređaj se kratko isključi svakih 20 sekundi što je signal da prijeđete na drugi dio lica da se koža ne iziritira. VisaPure uređaj je k tome i vodootporan, može se koristiti i pod tušem, što je sjajna stvar.“

PHILIPS VISA PURE HI-RES

Odlična njega i za najosjetljiviju kožu

A VisaPure četkicu testirala je i cijenjena dermatovenerologinja dr. Ivana Manola.
„Zdrava i mladolika koža postiže se pravilnom njegom. Na površini kože se svakodnevno nakupljaju odumrle stanice, bakterije, prljavština, loj i ostaci make upa, stvarajući površinsku barijeru. Redovito i pravilno čišćenje kože olakšava prolazak, a time i učinkovitost aktivnih tvari iz preparata za njegu. Zdravom izgledu kože pridonosi i nježna masaža koja potiče mikrocirkulaciju, povećava dotok kisika, olakšava izmjenu tvari i ubrzava obnovu kože. VisaPure uređaj je idealno koncipiran spoj nježnog čišćenja kože i poticaja mikrocirkulacije.“


VisaPure četkicom do savršene podloge za make-up
Poznata vizažistica Sanja Agić istaknula je, pak, kako ni najboljia šminka ne može pomoći koži koja nije njegovana.
„VisaPure je proizvod koji itekako poboljšava konačni izgled našminkanog lica. Naime, upravo je čisto i njegovano lice najbolja podloga za šminku, čak i onu najkvalitetniju. VisaPure preporučujem svakoj ženi koja drži do njege i izgleda svog lica. A uz sve to, plijeni svojim predivnim dizajnom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj