Philips Steam & Go

19/09/2019

Philips Steam & Go ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Nije beauty, ali nas uljepšava

Philips Steam & Go

Kad ste posljednji put imali dovoljno vremena za malo vlastitog mira, uživanje u šalici kave, knjizi ili dobrom filmu? Dok obavite sve kućanske poslove, vremena za opuštanje ne ostaje previše. Brojne obaveza i premalo slobodnog vremena mnoge je nagnalo da svoj život i svakodnevne aktivnosti maksimalno pojednostave i učine efikasnijim. Žene i muškarci danas imaju jednake izazove kad je u pitanju slobodno vrijeme, a svi žele izgledati uvijek lijepo, dotjerano i uređeno. 

PHILIPS STEAM & GO 3

Muke s glačanjem, osjetljivim tkaninama i sitnim naborima stvaraju glavobolju kad imate malo vremena za spremiti se za izlazak ili za putovanje. No, pravi znalci otkrili su kako uštedjeti vrijeme na glačanju. Uz pomoć ručnog steamer glačala, u svega par minuta vaša omiljena haljina, košulja ili odijelo bit će besprijekorno izglačani, bez nabora. Novo Philips Steam&Go glačalo jednostavno je i lagano za upotrebu, zagrijava se za svega 45 sekundi, a može se koristiti i na najosjetljivijim tkaninama koje su predviđene za glačanje. Za one koji su često u pokretu i tijekom dana promijene više outfita te žele u garderobi popraviti i osvježiti svoju odjeću u zadnji tren, ručno steamer glačalo je idealno. Lagano se nosi u torbi i dolazi s vrećicom koja je otporna na toplinu. Ovo je posebno oduševilo našeg poznatog komičara Ivana Šarića, koji je zbog svojih nastupa jako često na putu pa u prtljazi obavezno ima košulju i ručno glačalo. Za putovanja i brzinske popravke prije izlaska na red carpet, naša influencerica Andrea Andrassy također redovito koristi ručno steamer glačalo s kojim brzo i jednostavno uredi dizajnersku haljinu ili omiljenu majicu. Bez stresa, bez daske za glačanje i bez poteškoća. Okomito i vodoravno glačanje uz snažnu kontinuiranu paru, brzo i efikasno vodi do besprijekorno ispeglane odjeće. Više se zaista ne morate brinuti o pakiranju prije puta, važno je samo da uz svoje košulje i odijela spakirate i Philips Steam&Go glačalo.  

 

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji NIJE BEAUTY, ali nas uljepšava.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj