PHILIPS Lumea IPL: tehnologijom protiv dlačica

31/08/2016

Možete li zamisliti dugotrajno glatku i mekanu kožu bez dlačica? Priželjkujete tretman koji nije bolan i koji neće uzrokovati neželjene iritacije na Vašoj koži? I to sve bez potrebe za odlaskom u kozmetičke salone?

Odgovore na sva ova pitanja nudi Philips Lumea, inovativan uređaj koji koristi naprednu IPL tehnologiju za dugotrajno uklanjanje dlačica, a možete ga koristiti u udobnosti vašega doma. I što je najvažnije, osim učinkovitosti, Philips Lumea vam jamči i potpunu sigurnost tijekom korištenja. Potvrđuju to brojni dermatolozi s kojima Philips surađuje diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj. Philips Lumea radi na principu Intenzivne pulsirajuće svjetlosti (Intense Pulsed Light - IPL) korištene u profesionalnim kozmetičkim salonima.

IPL tehnologija bazira se na apliciranju nježnog pulsirajućeg svjetla na kožu. Svjetlo upija melanin (pigment) u dlačici i pretvara ga u svjetlosnu energiju. Ta svjetlosna energija dopire do korijena dlačice, stimulirajući folikul dlačice da prijeđe u stanje mirovanja. Kao rezultat, rast dlačica je usporen, a koža ostaje svilenkasto glatka .

PHILIPS Lumea IPL

Postoji li metoda trajne depilacije koja je istovremeno bezbolna, dermatološki sigurna i jednostavna za sve korisnice koje je odaberu? Philips Lumea IPL sustav potvrđuje da postoji dugotrajno rješenje, te donosi profesionalne rezultate uklanjanja dlačica u udobnosti vlastitog doma. Rezultat je mekana i glatka koža uz smanjanje broja dlačica, to do 75% manje neželjenih dlačica nakon 3 tretmana.*  

*rezultati tretmana potkoljenica, dva tjedna nakon trećeg korištenja

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj