PETER PHILIPS: sve tajne smokey eyesa

11/10/2016

Ekskluzivno za Cosmopolitan, intervjuirali smo slavnog vizažista Petera Philipsa. Zanimalo nas je sve o tajnama smokey eyes tehnike

COSMO: Zašto je smokey eyes tako popularan look?

PETER PHILIPS: Crna je ne-boja koja simbolizira misteriju i zavođenje, a smokey eyes daje intenzitet očima, dubinu pogledu, a možda najvažnije od svega, ističe vašu prirodnu boju očiju. Drugim riječima, pretvara vas u zvijezdu holivudskog filma noir!

PETER PHILIPS

COSMO: Kakav ruž za usne savjetujete uz smoky eyes look?

PETER PHILIPS: Puristi bi rekli da intenzivni look na očima, kakav je smoky eyes, ne podnosi jake boje na usnama, već samo beige, tzv. “nude” nijanse. No, ako se radi o nekoj doista glamuroznoj svečanosti, i ako to pristaje vašem licu, možete na usne nanijeti tamnocrveni ruž.

PETER PHILIPS

COSMO: Imate li kakav trik za smoky eyes look?

PETER PHILIPS: Smoky eyes je uvijek izazov. Trik je u tome da otkrijete koje su četkice najbolje za tu tehniku, i da odaberete različite nijanse crne kako biste postigli savršenu “dubinu” očiju. Po danu, naprimjer, možete nositi laganu verziju pomiješanu sa nekom svijetlijom nijansom, i nanešeno “na suho”; navečer možete tre iste boje nanijeti “na vlažno”. Tako ćete dobiti dramatičniji look za večernji izlazak. Također, smokey eyes ne mora biti isključivo crn. Začinite ga tamnim nijansama tamnozelene, tamnosmeđe, bojom patliđana, ili pak tamnoplavom bojom. Nemojte zaboraviti maskaru, i spremni ste za zavođenje!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj