Pet zlata vrijednih trikova!

25/06/2013

Donosimo vam par zanimljivih trikova koji će vaše make-up rutine učiniti još lakšima i zabavnijima...

Kako spasiti ostatke pudera u kamenu?

Ako se i vaš puder razlomio u malene komadiće i počeo se raspadati, a kupnja novog trenutno nije jedna od opcija, poslužite se starim trikom. Na svoj puder nakapajte par kapljica alkohola i smjesu pomiješajte žlicom te tako ostavite do jutra. Dotad bi alkohol trebao ishlapjeti, a vi imate posve novi puder.

Dobili ste prištić, a nemate kreme protiv akni?

Ne morate brinuti jer u kućnoj apoteci zasigurno imate aspirin koji će vam pomoći izliječiti problematičnu kožu. Samo ga trebate razmrviti i pomiješati s vodom te nanijeti na problematičnu zonu. Salicilna kiselina iz aspirina učinit će svoje i do jutra ste kao novi!

Teretana + znojenje = akne po leđima?

Ukoliko reagirate na znoj razvijanjem akni po leđima, rješenje je na dohvat ruke. Jednostavno zamijenite hidratantnu kremu za tijelo s onom koju nanosite na lice i smanjit ćete prištiće na problematičnim zonama.

Podloga mi ističe dlačice na licu!

Ukoliko nije dobro aplicirana, svaka podloga istaknut će neželjene facijalne dlačice. Kako biste dozvali savršen izgled, nastojte sa što više kružnih pokreta izravnati sve neravnine te lagano vaticom potapšajte lice kako bi se upio eventualni višak.

Trik koji vam nikad ne bi pao na pamet!

Hidratacijsku kremu nemojte zaboraviti nanositi i na uši kako biste u zrelim godinama izbjegli obješeni izgled. Tako barem tvrde u Lorealu, a mi im vjerujemo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj