Performance by Matea Nesek

09/09/2018

Performance by Matea Nesek ove je godine nominiran u kategoriji NAJBOLJI MUŠKI MIRIS GODINE natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Egzotični mirisi s domaćim potpisom
Iza sve popularnijeg, internacionalnog brenda parfema Matea Nesek stoji istoimena Hrvatica s emiratskom adresom koja je liniju parfema sa svojim imenom lansirala u Dubaiju, no dostupni su i u Hrvatskoj u sklopu Priroda Lijeci - Nikel trgovine u Vlaškoj 40. S godinama, kako je rasla popularnost brenda te potražnja za njezinim parfemima, Matea je kontinuirano širila ponudu. Matea Nesek brend danas broji 13 parfema koje rado nosi emiratska elita kao i brojna poznata svjetska lica. Matea je posebno ponosna na The White Collection liniju koja krije i dva bestsellera.

Performance by Matea Nesek HD


Performance by Matea Nesek moćan je i odvažan miris stvoren za muškarce koji žele biti originalni i ostaviti snažan prvi dojam. Unikatna mješavina toplih drvenih nota jantara, prožeta mirisom suhog drva s primjesom kožnih nota u smionoj bazi ovog mirisa otvaraju put klasičnim drvenim tonovima cedrovine, sandalovine, te kombinaciji neočekivanih medenih nota toplog ouda te mokrog drva u samom srcu parfema. Umirujuće note svježe lavande isprepletene primjesom razigranih slatkih tonova u gornjim notama čine Performance intrigantnom mješavinom nota mističnog Bliskog Istoka i romantičnog Mediterana. Stoga ne čudi da je upravo ovaj miris iz The White Collection linije mirisa Matea Nesek bestseller kako u dalekom Dubaiju, tako i u Lijepoj našoj.

Miris dolazi u Eau De Parfum varijanti u pakiranju od 80 ml.

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj