Parfem godine bi mogao biti…

28/10/2019

Predstavljamo vam kandidate Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Najbolji (ženski) miris godine.

Da, Cosmopolitan Beauty Awards 2019. je službeno počeo, projekt časopisa Cosmopolitan u kojem tražimo najbolje od najboljih proizvoda za njegu i uljepšavanje. Natječaj će trajati do 15. studenoga 2019. i u tom ćemo razdoblju prikupljati vaše glasove.

BTW., jeste li znali da glasajući ovdje možete osvojiti brojne beauty-nagrade?

 Popularna kategorija Najbolji miris godine ove godine broji 4 kandidata, među kojima su brendovi Bvlgari, Lancôme, Matea Nesek i YSL.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Cosmopolitan Hrvatska (@cosmopolitanhrvatska) le

Pa krenimo redom…

Predstavljamo vam kandidate Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Najbolji (ženski) miris godine:

Bvlgari Tubereuse Mystique: novi miris iz kolekcije Splendida Bvlgari

Kolekcija SPLENDIDA BVLGARI spoj je dragulja prirode i zavodljivosti; svaki od tih mirisa povezuje jedan legendarni sastojak s različitim aspektom ženskog karaktera, iznova interpretirajući ženstvenost na odvažan način i pronalazeći inspiraciju u plemenitom cvijeću.

Odavši već počast dragocjenom irisu, ruži, jasminu i magnoliji, sada SPLENDIDA BVLGARI kolekcija predstavlja novi miris zasnovan na neodoljivoj noti mistične tuberoze.

PARFEM Bvlgari Tubereuse Mystique

Novi miris TUBEREUSE MYSTIQUE novo je srce kolekcije SPLENDIDA BVLGARI.

Tuberoza je poznata i kao "Noćna ljubavnica", simbol čistog zavođenja, njena aroma je raskošna i očaravajuća, legendarni cvijet čija je ljepota hipnotizirala kroz stoljeća i kulture. Njen puteni miris nadahnuo je orijentalne snove u zbirci „Tisuću i jedna noć“ kao i bezbrojne legende u Indiji, Italiji i mnogim drugim zemljama.

Danas se tuberoza bere uglavnom u Indiji. Cvijet je vrlo zahtjevan, potrebna mu je pažljiva njega. Zbog svoje temperamentne, osjetljive prirode, poznata je i kao „Diva polja“. Složena za uzgoj, jedan je od najskupljih sastojaka u prirodnoj paleti parfumera.

Iako ovaj noćni cvijet nudi svoje najljepše mirisne note tijekom noći, uvijek se bere ujutro. BVLGARI je po prvi put izveo ekskluzivnu noćnu žetvu kako bi „uhvatio“ olfaktornu posebnost noćne tuberoze na njenom vrhuncu, kako i zaslužuje DRAGULJ PRIRODE.

TUBEREUSE MYSTIQUE predstavlja novi aspekt unutar kolekcije mirisa SPLENDIDA BVLGARI. Kako bi izrazila složenost ovog očaravajućeg cvijeta, Master Perfumer Sophie Labbé kreirala je miris oblikujući, baš poput draguljara, ovaj skupocjeni sastojak, otkrivajući nam dosad skrivene nadmoćne i raskošne aspekte noćne tuberoze.

Cvjetne, prirodne i animalne note noćne tuberoze ključni su elementi skladbe Sophie Labbé. Ona je pojačala opojne mliječne aspekte ovog cvijeta sjedinivši ga s esencijom davane i absolutom vanilije. Topli jantarni tonovi aludiraju na smolu od mire i otkrivaju karakterističan i snažan trag mirisa. Naposlijetku, noćna tuberoza nudi puderaste, teksturirane note u kombinaciji s posebnim, intenzivnim cvjetnim aspektom.

Mistična i očaravajuća, SPLENDIDA BVLGARI TUBEREUSE MYSTIQUE interpretacija je senzualnosti, pozivajući goste da se predaju dragocjenom zavođenju.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji ŽENSKI PARFEM GODINE.

 

Lancôme predstavlja Idôle, ženstveni miris za novu generaciju 

ŽENSKI PARFEM GODINE Idôle the new feminine fragrance by Lancôme
Lancôme nam predstavlja svoj novi parfem za žene, Idôle, uz novo lice ovog brenda koje ga savršeno utjelovljuje – američku glumicu, pjevačicu i modni autoritet, Zendayu Coleman.

Zendaya, the new face of Idôle by Lancôme

„Iznimno mi je drago što predstavljam ovaj novi parfem Lancôme. Idôle je miris sa značenjem. Sviđa mi se što je svjež i lagan. Izbirljiva sam kada je riječ o parfemima, a Idôle miriše apsolutno neodoljivo i stoga ga obožavam”, izjavila je Zendaya Coleman.


MIRIS SAMOPOUZDANJA I ŽENSTVENOSTI UZ KOJI ĆETE POKORITI SVIJET


Novi mošusni i cvjetni chypre miris stvorile su tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču.

Raskošan i blag, svjež i zavodljiv, Idôle je miris koji poručuje mnogo i blješti na svjetlu.

nouveau_feminin_2019_nm_visuel_mantra_1_V2-9-16

On utjelovljuje novu originalnu viziju uspjeha – viziju koja ne razjedinjuje svojim prkosom konvenciji, već ujedinjuje i nadilazi je. Uz to, bočica za Idôle koju je osmislio arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije. Naime, bočica mirisa Idôle debljine svega 15 mm jedna je od najtanjih u svijetu.

Françoise Lehmann, predsjednica globalnog brenda Lancôme, poručuje: „Uzbuđeni smo što smo uspjeli stvoriti miris za novu generaciju žena koje propituju status quo, oslobađaju se tradicije i mijenjanju pojam uspjeha. Ta nova samouvjerenost koja ih povezuje i uz koju rastu potiče ih da ljestvicu svaki put podižu sve više. Lancôme strateški lansira miris Idôle i iznimno nam je zadovoljstvo svijetu ga predstaviti uz Zendayu.”


Idôle je dostupan u nekoliko bočica koje možete ponovno napuniti (od 25 ml, 50 ml i 75 ml) na malim fontanama parfema – “La Recharge” – kojima će biti popraćen na odabranim prodajnim mjestima.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji NAJBOLJI MIRIS GODINE.

 

VALOROSO by Matea Nesek

Valoroso Eau de parfum za žene je smion i nekonvencionalan miris iz Golden edition linije parfema Matee Nesek s ugraviranim pravim zlatom. Napravljen je za žene koje slijede svoje srce, bezrezervno vjeruju svom instinktu i znaju prepoznati prave vrijednosti. Bazne note započinju zanimljivom kombinacijom malina i mošusa, a razvijaju se  prepoznatljivom kombinacijom mirisa irisa, ljubičice i sandalovine u srcu parfema. Gornje note čine cvjetno-voćni spoj jabuke, ananasa i jasmina koji ovom mirisu daju prepoznatljivost. Miris dolazi u verziji Eau de parfum u pakiranju od 80 ml.

VALOROSO by Matea Nesek Valoroso Eau de parfum za žene je smion i nekonvencionalan miris iz Golden edition linije parfema Matee Nesek s ugraviranim pravim zlatom. Napravljen je za žene koje slijede svoje srce, bezrezervno vjeruju svom instinktu i znaju p

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji ŽENSKI PARFEM GODINE.

 

YSL Libre: miris slobode.

Sloboda. To je riječ koja definira Yves Saint Laurent. 

Uvijek na rubu. Eksperimentiranje. Nadilaženje granica. Pretvaranje smokinga u provokativnu odjeću za svečane prilike u šezdesetima. Aktiviranje moći jedne ultraženstvenosti minisuknjama kojima nije cilj izazivati, već omogućiti slobodnije napredovanje. Zato što imate mjesta na koja morate ići. Emocije koje morate iskusiti. Ovdje ste da biste živjele.

Za žene današnjice sloboda je ultimativni luksuz. Nakon godina borbe za emancipaciju i uspjeh, sloboda je postala stanje uma. Način vođenja igre prema vlastitim pravilima. Zato što vi ostajete vjerne sebi. Bez kompromisa. Bez proturječnosti. 

Zato što možete biti i moćne i hiperženstvene. Ovisnice o luksuzu i povezane s prirodom. Ultrakul i vruće do usijanja, vođene svojom unutarnjom vatrom, dok vaš plamen gori punom snagom... A vi vičete, ako vam je do toga. Odmarate se kada želite.

Danas, sloboda dobiva svoj iskonski miris. Novi, seksi kul cvjetni miris. Narastao između Francuske i Maroka. Osmišljen između Pariza i New Yorka. Negdje na granici između muževnosti i ženstvenosti... Pred nama je najuzbudljiviji proizvod godine.

Libre. Jer na francuskom nema moćnije riječi kojom sebe možete definirati, danas.

LA696200 NEW FEM 90ML 3000x3000

MIRIS. SEKSI KUL CVJETNI MIRIS

Plamtite uz seksi narančin cvijet i hladnu lavandu.

U visokom letu uz blještavu gorku naranču i sočnu mandarinu. 

U žaru uz tinjajuću vaniliju i blistavi jantar.

Slobodno iskusite Libre kroz svaku njegovu karakteristiku.

Kao sve velike dizajnerske kreacije, i ovaj parfem svoju uglađenu strukturu gradi na tenzijama. 

Između seksipila i kul osjećaja. Jedna istinski muževna struktura s ultraženstvenom srži. Elegancija Pariza i živost New Yorka, gdje su ga osmislili majstori kreatori parfema IFF-a, Anne Flipo i Carlos Benaïm. 

Libre predstavlja slobodnu interpretaciju aromatičnog fougèrea, klasičnog stila muških mirisa s lavandom. Provokativna odluka Anne Flipo bila je taj stil rodno zaokrenuti u ženski miris, baš kao što je Yves Saint Laurent smokingu odlučio dati ženski kroj. 

Za Libre je Anne prilagodila ključni sastojak fougèrea kako bi naglasila njegovu ekstravagantnost sa srži veličanstvene lavande iz Provanse, dovodeći najtoplije i najslađe slojeve te esencije do punog izražaja. 

Kada je Carlos Benaïm kreirao najsenzualniji i najčišći miris cvijeta naranče koji je ona ikada osjetila, razotkrivajući skriveni i zapaljivi temperament slatkog bijelog cvijeta, Anne se odmah zaljubila. 

Vanilija s Madagaskara uz jednu klasičnu notu ambergrisa, grisalva, utjelovljuje ženstvenost fougère sastava i njegovom cvjetnom srcu daje žarki intenzitet slatke ovisnosti. 

Nakon 7 godina i preko 1500 varijacija u savršenom oblikovanju njezinih bujnih akorda, LIBRE je kreiran u susretu dvoje majstora kreatora parfema. Jasna i glatko oblikovana poput jednostavno oblikovanog odijela ili noge u visokoj potpetici. Uzvik. Plamen. Snop svjetlosti.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji NAJBOLJI MIRIS GODINE.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj