Parfem by Kylie Jenner samo što nije stigao, i dolazi u obliku gigantskih usana!

02/04/2019

Hoće li i ovaj biti jednako uspješan kao Kim Kardashian by Kim Kardashian?

Kylie i Kim napokon su u najnovijim epizodama Keeping Up with the Kardashians dale obožavateljima prvi pogled na posljednju poslasticu koju su osmislile - parfem stvoren upravo kao posljedica suradnje dviju sestara. Kim i Kylie tako su isprobavale razne mirisne esencije i odlučivale o ambalaži, a još uvijek se ne zna za koje su se note odlučile i koje će biti ime parfema. 

Ono što za sada je poznato je to da će parfem dolaziti u bočici u obliku velikih ružičastih usana, kako i priliči sestrama Kardashian - Jenner. Olfaktornu kreaciju evidentno će potpisivati parfumerska kuća Givaudan, budući da su svi testeri došli s ove adrese, a osim same esencije i imena, još uvijek nije sigurno ni koja će biti nijansa usana. Zasad su u igri nježna nude nijansa, ružičasta i klasična crvena. 

2

Kylie, inače velikoj ljubiteljici parfema Kim Kardashian by Kim Kardashian lansiranog 2010., ovo će biti prvi izlet u parfumerske vode. Još uvijek se ne zna točan datum izlaska parfema, no s obzirom na razvoj događaja, vjerujemo kako nećemo morati dugo čekati. 

Photo credit: Profimedia, E!Online

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj