Paco Rabanne Pure XS

11/09/2018

Paco Rabanne Pure XS ove je godine nominiran u kategoriji NAJBOLJI MUŠKI MIRIS GODINE natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!

Paco Rabanne je uvijek tamo gdje ga najmanje očekuju. On je master fantazija, nekonvencionalan, esencijalan. On hvata duh svakog vremena samo da bi se suprotstavio trenutku. Brand uvijek nastupa s dozom provokacije, naslijeđenom od tvorca branda, s ironijom u sebi. Kod Paco Rabanne-a, kreacije uvijek izazivaju šok i uvijek krše sve norme. Parfemi kažu NE konformizmu ali DA svim fantazijama.

PURE_XS_PACKSHOT_61

Fantastičan život u jednom pucketanju prstiju donose nam 1 Million i Lady Million linije mirisa. Legenda o heroju i boginji na koju su nas podsjetili mirisi Olympea i Invictus. A konačno, pretjerivanje koje se odigrava u XS sagi. Godine 1993. XS miris je popločao put i zagovarao seksualnu želju, oslobođenu od tabua. Zatim je stigla rok zvijezda s Black XS mirisom. 2017. godine PURE XS objavljuje povratak seksa ili bolje rečeno erotizma. S pretjerivanjem u samoj svojoj srži.

PR PURE XS 100ML WITH OUTER CASE


PURE XS, pretjerivanje u svom izvornom obliku
On je muškarac koji sve ima, u pretjeranim količinama. Bogatstvo i ljepotu, koji su uvijek s njim poput neodvojivog dijela njegovog neodoljivog visočanstva. Te prednosti nadmašuju svaku savršenost. Odgajan u neogotičkoj obiteljskoj kući, bio je okružen profinjenim umjetničkim djelima i skupocjenim vinima od ranog djetinjstva. On je atraktivan čovjek istančanog ukusa i oštrog duha koji se ne plaši brzine u svom Aston Martin automobilu.
Iznimno je obrazovan i popriličan je esteta, a njegov život je djelo umjetnosti zajedno s njegovom sudbinom ali i njegovim tijelom. Savršenog uma, smiren i anđeoskog lica. Lijepi nasljednik profinjene gestikulacije, s prirodnim darom da privuče žene, bez mnogo muke. Kako bilo tko može ostati hladan u prisustvu takve ljepote? Naročito u prisustvu muškarca koji izgleda nedostižno. I koji istražuje granice.

03

PURE XS, priča o pretjerivanju i seksu
Fantazija prikazana u tijelu pretjerano savšenog i savršeno nepristojnog muškarca. Nedostižni nasljednik odiše seksom i željom. Dupli grijeh. PURE XS je pretjerivanje u izvornom obliku, implicitan, eksplicitan i čista fantazija.
PURE XS je dualnost muškarca istančanog obrazovanja i seksualne moći. On ujedinjuje pristojnost i smjelost, razvrat i čednost s gotovo magnetskim rezultatima. XS se izgovara poput seksa a pretjerivanje je karakter u srcu priče, izaziva burne reakcije a miris oscilira između svježine i vatre.

FranciscoHenriques_PureXS_PortugueseMaleModel_009

Francisco, nasljednik eroticizma
Brand Paco Rabanne je za model nasljednika u ovoj priči želio osobu koja u isto vrijeme u sebi ima razvrat i čednost, nešto između Viscontija i seksi muškarca kome žene ne mogu odoljeti. Francisco Henriques je taj. Daleko od virilnih muških standarda, ovaj dvadesetogodišnji model odiše uznemirujućom erotskom moći. Njegova aristokratska ljepota i mladenačka svježina odražavaju ujedno i muževnost ali i ženstvenost: izuzetan šarm i prirodnu senzualnost, naglašene usne, izvjesnu nonšalantnost i, povrh svega toga, otvorenost koja obara djevojke s nogu.

PURE_XS_BEHIND_THE_SCENE_07_1


Miris – svježi orijentalni
Brand Paco Rabanne želio je mirisom PURE XS, u olfaktivnom smislu, postići efekt kože koja podrhtava od želje i gori od zadovoljstva. Ideja „tinjajućeg podrhtavanja“ vodila je njegove tvorce ka kompoziciji od dva akorda koja su u isto vrijeme u kontrastu i harmoniji jedan s drugim: poput dva suprotstavljena tijela. Također su željeli da miris izazove sva čula. Čulo mirisa, naravno, na prvom mjestu ali zatim i čulo okusa i čulo dodira, poput zamke za osjetila.


PURE XS je treperav, magnetski privlačan i svjež orijentalni miris s neprestanom igrom toplo-hladno, nježno-grubo. Dvije senzacije na samim ivicama, koje se suprotstavljaju, privlače, odzvanjaju jedna o drugu. Prvo dolazi eksplozivna svježina. U toku ove „predigre“, čula podivljaju a nepce vibrira od prekomjerne doze skoro zaleđenog đumbira. Slijedeći val je puteni: kremoznost zelenog biljnog soka i izuzetno muževnog timijana. Zatim dolazi još jedno preterivanje i dupla nepristojnost: treptava senzualnost. Cimet dodaje pikantni dodir i čini da vam sline cure. Začinjeni grijeh! Praćena efektom moćne snage, profinjena vanilija obogaćena je koktelom mošusa i akorda kože. I na kraju, vrijeme je da se prepustimo i uplivamo u pulsirajuću toplinu mirte posute šećerom. Osjećaj pregrijane kože kako bismo ušli u potpuno drugo, izmijenjeno stanje svijesti. I, ubrzo, čista požuda da se ponovo prepustimo...

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj