Oxylis krema Esensa Mediterane kao stvorena je za kućnu njegu u rangu najluksuznijih salona

20/09/2021

Oxylis krema Esensa Mediterane ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Inovacija godine.

Mediteran je oduvijek bio kolijevka velikih civilizacija, oaza zdravog načina života. Tu raste pregršt biljnih esencija koje upijaju snagu sunca i tla darujući nam energiju prirode s bogatim mirisima nošenim mediteranskim vjetrom. Bogatstvo i vještina korištenja prirodnih sastojaka iz plodova zemlje i mora postaju dio našeg zdravog načina života. Tako i Esensa Mediterana predstavlja bit mediteranske njege lica i tijela.

Oxylis krema je stvorena na principima sinergijske akcije fito, aroma i thalasso terapije tj. iz prirodnih macerata, ulja biljaka, eteričnog ulja bergamota FCO i tekućih algi Antileukine 6 i Plankton ekstrakt. To je patent brenda Esensa Mediterana za profesionalnu kozmetiku koji taj princip rada već dugi niz godina uspješno koristi u svojim inovacijama pa tako i u Oxylis kremi koji dubinski regenerira, remineralizira i oksigenizira kožu lica. Za nju volimo reći u našem laboratoriju da je „ živa“ krema jer ona neprestano stvara novu pjenu na površini baš poput morskog vala ali koja u trenutku nanošenja na lice postaje zaštitna krema koji sve blagodati sinergijske akcije aktivira na koži i izuzetno dobro štiti kožni epitel.

oxylis

Topljivi kolagen i elastin svakako će hidratizirati i vratiti potrebnu elastičnost koži, poboljšati metabolizam i obnavljanje kože. Ova krema koja zbog jačine i kompleksnosti aktivnih sastojaka biotehnološkog i prirodnog podrijetla svrstava se u sam vrh najvećih inovacija u modernoj kozmetici.


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.S.S.

Novo

Komentiraj