Jesu li ovo najsmješnije reklame za parfem ikada?

04/07/2018

Ne samo da su supersmiješne, nego i supersexy!

Reklamni filmovi za parfem koji su smiješni - to se ne događa svaki dan. Obično su tipični, dosadni, preušminkani i nimalo duhoviti.

A tko bi drugi nego Jean Paul Gaultier, francuski dizajner koji je svojim humorom, aktivizmom i slobodnim izražavanjem promijenio svijet mode zauvijek, promijenio i način rada reklama. Svoj parfem Classique, koji ove godine slavi 20. rođendan, proslavio je na vrlo osebujan način.

GAULTIER 5

U glavnoj ulozi je španjolska glumica Rossy de Palma, legenda španjolske filmske scene, poznata po ulogama u filmovima Pedra Almodovara ('Žene na rubu živčanog sloma', 'Kika'), i brazilski superzgodni muški model Jhona Burjack. Serija kratkih filmova bazira se na zgodama, ili bolje rečeno, nezgodama koje se zbivaju oko interakcije Rossy, Jhone i “pametnih zvučnika” Jean Pod (što je, naravno, izmišljotina koja parodira novu generaciju robotiziranih zvučnika umjetne inteligencije koji “komuniciraju” s korisnicima u stilu Alexe, Cortane, Google Assistanta, ili Siri).

GAULTIER 6

Rossy & Jhona prolaze svakave smiješne situacije s Jean Podom (glas koji izlazi iz zvučnika zapravo je glas dizajnera Jean Paul Gaultiera), postavljajući mu pitanja u “Google Assistant” stilu - od toga ‘kako se na pravi način nanosi parfem’, pa do toga kako napraviti savršeni selfie.

GAULTIER 2

Situacije koje Rossy i Jhona prolaze s Jean Podom toliko su smiješne da se nismo mogli prestati smijati. Donosimo vam sve epizode ovog parfemskog serijala, kliknite dolje za urnebesni smijeh:)

P.S. Filmovi su većinom na francuskom, ali naravno možete uključiti opciju “subtitles/CC” za prijevod na engleski, ili “auto-generated” prijevod na hrvatski.

JEAN POD UNBOXING :

KAKO SE NANOSI PARFEM?

KAKO NAPRAVITI SAVRŠENI SELFIE?

JEAN POD, TKO JE NAJLJEPŠI NA SVIJETU?

KAKO DA POSTANEM MUŠKI SUPERMODEL?

KAKO DA SE "MODERNO" NAŠMINKAM?

JEAN POD, NE ZNAM ŠTO DA OBUČEM!

UPOMOĆ, TREBA MI POMOĆ OKO KORZETA!

GLUMA...

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj