Ovo su maske o kojima svi pričaju

27/10/2020

Maske za lice koje vašu kupaonicu pretvaraju u luksuznu SPA-oazu.
Pssst: dobijete ih uz novi Cosmo.

Ok, imate novu Foreo Make My Day masku koju ste dobili u ovom broju Cosma i - što sad?
Paaaaaa, imamo nekoliko dobrih beauty ideja. Za početak, kako napraviti SPA oazu u kod kuće.


Prvo, isključite se

Zaboravite FB, IG, loše vijesti i probleme koji vas tište. Pokušajte zaboraviti i svijet oko sebe, zatvorite laptop i isključite televizor. Pustite svoju omiljenu relaksirajuću kompilaciju sa zvukovima koji vas opuštaju, prigušite svjetla ili zapalite mirisne svijeće. Kako bi ugođaj bio doista kao u SPA oazi, poprskajte sobu mirisom opuštajuće lavande ili energizirajućeg eukaliptusa.

Cosmopolitan2020studeni-0387792792

Drugo, napravite kupku

Napunite kadu toplom vodom te ubacite aromatične soli za kupanje, esencijalna ulja ili napravite luksuznu kupku s mjehurićima. Na pladanj pokraj kade stavite ohlađenu čašu vode ili vruću šalicu omiljenog čaja. Zahvaljujući isparavanju tople vode iz kupke, maska za lice, koju možete nanijeti dok ste u kadi, dublje će prodrijeti u kožu i bolje djelovati.

Cosmopolitan2020studeni03

Uživajte u maski

Dok se opuštate, prepustite se tretmanu lica kao u SPA centru. Uz masku Make My Day s hijaluronom i crvenim algama, u igru ubacite i UFO uređaj koji omogućuje drastično dubinsko prodiranje hranjivih sastojaka dublje u slojeve kože stvarajući zategnutu i glatku kožu spremnu za sve.

h

 FOREO maska za lice: dar svim čitateljima uz novi broj Cosma

Formula maske Make My Day osmišljena je s ciljem da koža blista od jutra do mraka. Make My Day maska, koju aktivira UFO uređaj,  sadrži hijaluronsku kiselinu i crvene alge koje omogućuju duboku hidraciju i zaštitu od nečistoća za blistav ten. 

Cosmopolitan2020studeni04

 

*Pssst, mala tajna: masku možete koristiti i bez UFO uređaja.

Potražite novi Cosmopolitan s darom za sve čitatelje - FOREO maskama za lice - na kioscima od 24. listopada!

I.P.

Novo

Komentiraj