Baj baj, neposlušne obrve! Jeftin trik od kojeg se ne želimo odvojiti ni u 2021.

19/12/2020

Lily Collins who?

Kuhano jaje umjesto make up spužvice. Ukosnica kao savršeni alat za nanošenje tuša. Euphoria kao ultimativna inspiracija za make up vrijedan svakog editorijala. Drugim riječima, društvene mreže ove su godine dostigle sam vrhunac inspiracije za make up, a uz neke ćemo od njih rado ušetati u novu i netaknutu 2021. godinu.

Među njima je svakako i sapun za obrve koji je poslužio kao pravo otkriće za neposlušne obrve koje odbijaju stajati na mjestu. Ako još ne znate o čemu se radi, riječ je o trendu u kojemu žene pomoću običnog sapuna za ruke (onog krutog, naravno) i čiste četkice za maskaru, svoje obrve “češljaju” u smjeru u kojemu žele da stoje, tako postižući savršen editorijal look koji neće ostati neprimijećen.

Sam cilj trenda bila je svojevrsna budžet verzija brojnih gelova za oblikovanje obrva čije nam cijene i nisu baš uvijek bile pristupačne, no trik je funkcionirao toliko dobro, da je sve veći broj kompanija počeo proizvoditi posebne sapune namijenjene upravo našim obrvama.

View this post on Instagram

A post shared by Soapbrows (@soapbrows)

Ako mislite da ste jedini prakticirali ovaj trik, varate se. Naime, Google potraga za terminom “soap brows” samo je u studenom narasla za čak 300 posto dok je u proteklih godinu dana popularnost ovog trenda skočila za vrtoglavih 1000 posto!

View this post on Instagram

A post shared by Soapbrows (@soapbrows)

Pa, prije nego potrčite u kupaonicu u potrazi za sapunom u kamenu (koristi li to još itko za ruke?), bacite oko na ovih par TikTok tutoriala punih korisnih savjeta.

@itsab3lla_

You guys kept asking for a makeup tutorial so here you go !!! Love soap brows atm #soapbrowstutorial #makeuptutorial #soapbrows #relatable #foryou

♬ original sound - Bella hill
@abbilaurenmakeup

how I do my soap browss tutorial #makeup #soapbrows #makeuphacks #fy #foryou #foryoupage

♬ Going Out Of My Way - M.O & Mr Eazi
Photo credit: Instragram.com/soapbrows

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj