Otporan na strasti: Avon Power Stay Liquid Stain za usne poljubac je udobnosti i živopisnih boja koji traje i do 10 sati

04/10/2021

Avon Power Stay Liquid Stain za usne ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Ruž za usne.

Konstantno provjeravanje šminke tijekom dana najveća je noćna mora u svijetu ljepote. Bilo da smo u teretani ili uživamo u zasluženom izlasku s prijateljima, razmišljanje o stanju našeg make upa u idealnom bi nam svijetu trebalo biti posljednje na pameti.

U želji da nam taj idealni svijet malo približi, Avon je stvorio sada već kultnu Power Stay kolekciju, a onda i Liquid Stain za usne, kolekciju dugotrajnih “lip stan” ruževa koja pruža udoban i besprijekoran izgled koji ostaje cijeli dan, bez obzira na to kako vaš dan izgleda.

avon

Za razliku od ostalih ruževa iz kolekcije, Power Stain ruževi stvoreni su za baš svaku situaciju i to zahvaljujući svojoj nadogradivosti zbog koje sami birate jačinu i intenzitet boja na svojim usnama. Da bi stvar bila bolja, Avon Power Stay Lip Stain tekući ruževi na usnama traju i do 10 sati i to bez preslikavanja i razmazivanja, ali i bez isušivanja usana. To znači da ćete se tijekom svakog dana malo više baviti ostavljanjem najboljeg mogućeg dojma, a malo manje napornim odlascima na toalet i stotinama sitnih popravaka.

avon

Ruž dolazi u 8 živopisnih visoko pigmentiranih nijansi sa svježom i laganom teksturom koja ostavlja udoban i gotovo neprimjetan osjećaj na usnama, a njegove nježne nijanse usnama pružaju laskavo rumenilo svilenkaste boje koje će poboljšati vaš prirodan tonus usana.

S čak 10 sati neometanog djelovanja, Avon garantira kako je riječ o ružu “otpornom na strasti”. Zato, kakva god vaša strast bila, vrijeme je da se sami uvjerite u zavodljivu moć Liquid Staina.


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj