Oslobodite puni potencijal svoje kose uz Kérastase Spécifique Potentialiste serum za kosu

29/09/2021

Kérastase Spécifique Potentialiste serum za kosu ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Njega kose.

Zdravo vlasište temelj je lijepe, jake kose. Kao i ostatak našeg tijela, tjeme ima vlastiti ekosustav različitih mikroba, bakterija i gljivica. Ovaj ekosustav naziva se mikrobiom. Kada se mikrobiom vlasišta poremeti, dolazi do ljuštenja, peruti i kose nezdravog izgleda.

Kérastase Spécifique Potentialiste serum za kosu novi je univerzalni serum za kosu koji jača i vraća prirodnu ravnotežu vlasišta. Kosa vam izgleda zdravije, a vlasište glatko i ugodno.

Kérastase

Serum Spécifique Potentialiste ispunjen je s 10% probiotika bifidusa i 1% vitamina C za jačanje mikrobioma vlasišta i vraćanje njegove prirodne obrane. Vaša kosa izgleda i osjeća se zdravije te joj vraća volumen i sjaj. Vlasište je umireno, okrijepljeno i zaštićeno od oštrih elemenata u svijetu.

Serum koristite jednom dnevno, ujutro ili navečer, tijekom 3 tjedna. Nanesite 3 doze na suho ili ručnikom osušeno vlasište. Nemojte ispirati.
Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.S.S.

Novo

Komentiraj