OPI Infinite Shine

11/09/2018

OPI Infinite Shine polutrajni lak za nokte s efektom gela ove je godine nominiran u kategoriji LAK ZA NOKTE natječaja Cosmopolitan Beauty Awards 2018!


Infinite Shine je nov, inovativan lak za nokte koji zbog njegove nevjerojatne izdržljivosti ne trebate popravljati duže od tjedan dana.

ZNANOST
Infinite Shine sadrži posebne oligomere koji se međusobno povezuju kada ih aktiviraju foto aktivne tvari koje se nalaze u GLOSS top sloju laka za nokte. Da bi se ova reakcija dogodila nije potrebna UV lampa nego je dovoljna svjetlost u prostoriji, lak se odstranjuje jednostavno pomoću odstranjivača laka za nokte.

REZULTAT
Postojan lak visokog sjaja koji traje do 11 dana.

opi-infinite-shine-pretty-pink-perseveres-infinite-shine-10-day-wear-15ml-isl01-p13592-81516_zoom

 

JEDNOSTAVNO & BRZO NANOŠENJE
Nanesite na čiste i suhe nokte
(Poželjno je ploču nokte očistiti alkoholom nakon korištenja sredstva za uklanjanje laka)

1. BAZA
Nanesite jedan sloj Primer baznog laka kako bi se lak bolje I duže održao na noktima I kako bi lakše skinuli lak s noktiju.

2. LAK
Nanesite lak u željenoj boji u dva sloja, ostavite da se suši nekoliko minuta nakon čega nanesite Gloss završni sloj.

3. GLOSS
Završite lakiranje s jednim slojem Gloss top sloja kako bi manikura bila trajna i postojana. Ovaj sloj postiže efekt gel laka, da bi se završni efekt stvorio nije potrebna UV lampa nego obično sobno svjetlo.

UKLANJANJE LAKA
Lak se odstranjuje jednostavno običnim odstranjivačem laka za nokte, namočite blazinicu s odstranjivačem, stavite blazinicu na nokat I jednostavno odstranite lak s nokta.

Želite da ovaj proizvod pobijedi u natječaju COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2018.? Kliknite ovdje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj