Kako koristiti Catrice sjenila - mali dar koji vas čeka u novom broju Cosma?

13/10/2015

Ne znamo kako vi, ali mi čim vidimo veliku lijepu paletu sjenila za oči, ne možemo odoljeti, a da je ne iskoristimo! Međutim, kada stanemo pred ogledalo i otvorimo paletu, ne znamo kako, gdje niti koliko nanijeti boje na oči. Vizažisti nam odaju svoja tajna 4 koraka

Svaka paleta za oči najčešće sadrži 4 ili 5 boja, od najtamnijih do najsvjetlijih i najčešće sadrže i zasebnu savjetlucavu boju koju vizažisti zovu "iluminator". Kako bismo saznali kojim redoslijedom nanijeti boje, pitali smo Cosmopolitan vizažiste za savjet. I evo koraka koje smo saznali:

Korak 1: Započnite sa najtamnijim sjenilom i nanesite ga duž trepavica kosim dijelom aplikatora kako biste definirali i naglasili oči i učinili ih intenzivnijima.
Korak 2: Srednje tamno sjenilo preko sredine kapka i zamutite ga prema vanjskom kutu oka kako biste dobili dubinu.
Korak 3: Nanesite najsvjetlije sjenilo na kost obrve, no izbjegavajte nanošenje sve do same obrve kako biste postigli sofisticiraniji izgled.
Korak 4: "Iluminator" tj. svjetlucavu nijansu koja ima efekt posvjetljivanja nanesite na unutarnji kut oka za završni učinak koji pogled čini jasnijim, a oči većima i bistrijima.

Još jedan trik: ujutro na kapke nanesite najsvjetliju nijansu. Navečer, netom prije izlaska s posla, nanesite ostala sjenila iz palete. Uz paletu sjenila za oči nanošenje je zaista lako!

y

IP

Novo

Komentiraj