Odgovori na sva vaša pitanja o estetskim korekcijama

03/12/2019

Tko je jednom pogledao kultnu seriju „Reži me“, mogao bi pomisliti kako estetski kirurzi doista ispunjavaju sve zahtjeve svojih klijenata. Zadovoljan doktor, zadovoljan pacijent. Ili... obrnuto?

Ako se pita njih trojicu, redoslijed je manje bitan, a krajnji rezultat svakako mora biti vaš prirodan izgled. Tko su stručnjaci za estetsku kirurgiju za koje već postoji ozbiljan interes u metropoli? Dr. sc. Peter JFM Lohuis i dr. sc. Boris Filipović, stručnjaci za estetiku lica i njihov kolega dr. Božo Gorjanc, kirurg estetike tijela u novotvorenoj poliklinici Lohuis Filipović Medical Group.

U timu u kojem odlično funkcionira nizozemsko – hrvatska veza. Dr. Lohuis i dr. Filipović nude estetske zahvate na licu, od minimalno invazivnih do kirurških. Iz cjelokupne ponude ističu se tehnike jedinstvene na našem tržištu kao što je endoskopsko podizanje obrva, operacija usnica i deep plane facelift. Ono što  čini te estetske zahvate jedinstvenima u odnosu na klasične metode su dugotrajni rezultati s manjim vremenom oporavka i prirodnim izgledom. Dr. Lohuis danas je jedan od vodećih stručnjaka za rinoplastiku u svijetu i autor knjige o ovom najpopularnijem estetskom zahvatu na licu s preko 200 objavljenih znanstvenih radova.  Zasnivanje poliklinike u Hrvatskoj učinilo mu se kao logičan nastavak karijere jer smatra da Hrvatska ima mnogo prostora za rast: „Zagreb bi se mogao brendirati kao centar vrhunskog medicinskog turizma“, objašnjava svoju odluku o otvaranju klinike. Srećom, razumije ga njegov kolega i suosnivač poliklinike dr. Filipović, otorinolaringolog Kliničke bolnice Sveti Duh.

Ambicija nizozemskog kolege prešla je na doktora Filipovića za vrijeme subspecijalizacije iz plastične kirurgije lica pri Europskoj akademiji za plastiku lica. „Dr. Lohuis i ja smo brzo pronašli zajednički jezik, a s Božom, dr. Gorjancem, to je bilo još lakše jer se znamo od davnih studentskih dana“. Dr. Gorjanc, glavni kirurg estetike tijela, u poliklinici LF Medical nudi usluge korekcije grudi, liposukcije, abdominoplastike i ginekomastije: „Mnogi misle da je estetska kirurgija rezervirana samo za žene te da počinje i završava na povećanju grudi.  No vjerujte mi, naši klijenti su podjednako muškarci i žene svih dobih skupina te ima puno izazovnijih operacija s kojima se svakodnevno susrećemo“. 

Vrhunsku praksu će svi željni pozitivne promjene u životu pronaći na adresi Trg J.F. Kennedyja 6b, gdje će ih dočekati lica ovih zanimljivih doktora čija rad možete popratiti i na društvenim mrežama (Facebook i Instagram): „Prirodan izgled se temelji na vašim realnim očekivanjima i na doktorima koji su inspirirani vama, a ne drugima.“, zaključuju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj