Od ‘tužnih’ do Instagram obrva u samo sat vremena: Isprobala sam brow lift i žalim za samo jednom stvari

12/05/2021

Da mi je netko rekao da će moje obrve jednom izgledati ovako, ne bi im vjerovala.

Od toga da prije nekoliko godina nisam ni razmišljala o diranju obrva čak niti pri šminkanju pa do danas, promijenilo se puno. Obrve su s godinama postala moja opsesija, a sve što je bilo potrebno bilo je nekoliko modela sa stvarno dobrim obrvama.

Činjenica je da obrve čine veliki dio našeg izgleda zbog čega su moje spuštene otužne obrve bile prava noćna mora. Isprobala sam sve - sapun, sapun za obrve, gel za kosu, gel za obrve, lak za kosu i svakakve izmišljotine koje su obećavale da će moje obrve ostati podignute do kraja dana, ali baš ništa nije postizalo onaj volumen, onaj puni, pomalo pernati izgled obrva koje su popularizirale filmske zvijezde i manekenke diljem svijeta.

Tada sam prvi put čula za brow lift ili laminaciju obrva: tretman koji obećava kako će naše obrve sljedećih šest tjedana prkositi zakonima gravitacije. 

Spremna ostvariti veliku želju, uputila sam se u salon Blushington u Puli i odlučno se prepustila stručnim rukama Barbare.

Tretman je trajao otprilike sat vremena koje sam provela izležavajući se pod toplom dekicom i iskreno, nemajući pojma što me očekuje budući da su rezultati mogli varirati.

“Samo trajanje efekta puno ovisi o tipu obrva”, objasnila je Barbara. “Što je dlaka obrva deblja, to je i sam efekt kraći iako vrlo rijetko traje kraće od mjesec dana uz pravilnu njegu.”

View this post on Instagram

A post shared by @blushington_pula

 

Dobar je i za osobe s kovrčavim obrvama jer ih uspješno izravnava, a osobe koje na tretman odlaze redovito kažu kako su im se obrve s vremenom trajno opustile te sada uglavnom uvijek stoje baš onako kako želimo da stoje.

sara

Moj prvi pogled u ogledalo bio je najpozitivniji od pozitivnih šokova. Ono: “Lily Collins, jesi li to ti?!”. Iako je sam efekt po završetku tretmana puno intenzivniji od onoga koji će biti jednom kad se svi proizvodi u potpunosti upiju, moje su obrve bile uspravne, odlučne, izražene i guste. Sljedećih 24 sata provela sam panično ih provjeravajući svakih nekoliko minuta kako bih se pobrinula da su i dalje tu. Bile su i to punije, izraženije, “pernatije” i ljepše nego ikad.

I, iako znam da onakve obrve kakve ja želim nisu po svačijem ukusu, obrve je i nakon tretmana moguće začešljati onako kako vi želite. Ja sam željela biti Stipe Mesić u najboljem mogućem smislu i upravo sam to i dobila. Iskreno, jedina stvar za kojom žalim je što ovo nisam učinila puno ranije.


Photo credit: Vanja Schmidt, instagram.com/blushington_pula/

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj