Novogodišnji make up trend za kojim su poludjele poznate dame

16/12/2015

Za doček 2016. godine trebat će vam samo jedan kozmetički proizvod da izgledate savršeno!

Kako stižu blagdani tako se povećava i euforija. Svi volimo božićni i novogodišnji duh, ne samo zbog slavlja i provoda već i zbog obiteljskog okupljanja, pravljenja novih odluka, ali i blagdanskog stajlinga.

Kako biste i na ovom dočeku zasjale i izgledale drugačije, predlažemo da inspiraciju potražite kod slavnih dama. S obzirom na to da su one najhrabrije i da nam uvijek predstave trend koji će vladati cijelu sezonu, na Instagram profilima sakupite ideje za savršenu novogodišnju šminku.

Kako možemo primijetiti, za doček 2016. godine bit će popularne 3 nijanse ruža: tamnoljubičasta, smeđa i crna.

u

Tamno smeđi ruž odlično će vam pristajati ako želite da vam usne budu u prvom planu, a opet ne previše dramatične. Ako naglasite usne ovom nijansom, za oči će vam biti potrebno samo dosta maskare i dobra make up podloga.

u

Za smjelije dame koje žele da glavni ukras njihovog stajlinga budu usne preporučujemo tamnoljubičastu nijansu. Jedino što vam je pored ove nijanse potrebno je eyeliner i dobra podloga.

Za najhrabrije dame koje žele istaknuti svoje usne u prvi plan, tu je crni ruž! Iako na prvi pogled djeluje previše mračno za jednu proslavu, uz adekvatnu toaletu, crni ruž će biti pravi ukras.

u

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj