Novi član obitelji Gucci Flora: Gorgeous Gardenia je vaša pozivnica za ulaz u čudesni svijet snova, cvijeća i radosti

24/09/2021

Gucci Flora Gorgeous Gardenia ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Najbolji ženski parfem godine.

Zamislite prelijepu vilu okruženu još ljepšim vrtom. Na ovo mjesto iz mašte odvest će vas ženska parfemska voda Gucci Flora Gorgeous Gardenia.

Parfem Gucci Flora Gorgeous Gardenia poziva vas da prihvatite i širite neuništiv optimizam koji se skriva u vama.

Ovaj radosni miris upakiran je u prekrasan flakon izrađen od 10 % recikliranog stakla s ružičastim lakom na bazi vode. Etiketa je ukrašena karakterističnim cvjetnim Gucci motivom. Bit parfema savršeno utjelovljuje slobodoumna Miley Cyrus i svijet oko nje, svijet pun rock-and-rolla i čudesnog cvijeća koje predstavlja njegov razigrani kontrast.

miley

Sastav mirisa

Najprije će vas osvojiti profinjen miris sočne kruške zaokružene notama crvenog bobičastog voća i talijanske mandarine. Zatim će vas očarati čista, kremasta gardenija s pomalo voćnim i zelenim podtonom, kao i blistave note bijelog cvijeta jasmina. Na kraju će se zrakom proširiti slatkaste note pačulija i smeđeg šećera.

gucci flora cover

Parfem Gorgeous Gardenia je bogatija i intenzivnija interpretacija svoje prethodnice - toaletne vode Flora Gorgeous Gardenia.

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj