Novi Chanel N°5 spot je stigao!

29/10/2020

Oskarovka Marion Cotillard & baletan Jérémie Bélingard plešu na Mjesecu. Svima nam treba malo fantazije.

Nakon nekoliko mjeseci iščekivanja, prije nekoliko satiobjavljen je novi reklamni spot za najpoznatiji parfem na svijetu—Chanel N°5.

Chanel nas poziva da otkrijemo novo poglavlje na legendarnom putovanju najpoznatijeg mirisa na svijetu, “Petice”. Thomas du Pré de Saint Maur - Chanelov kreativni direktor za odjel ljepote i parfema, izabrao je glumicu Marion Cotillard za novu ambasadoricu slavnog parfema, a Johan Renck za režisera. Ovo je prvi put da je Oscarom nagrađena glumica, čija veza s kućom Chanel datira s početka njezine karijere, tako nastavlja lozu sjajnih ženskih talenata koje su ranije bile zaštitno lice ove mirisne ikone.

Redatelj Johan Renck (poznatiji kao autor HBO nagrađivane serije Chernobyl) odlučio je “s Peticom poletjeti na Mjesec, koji nije samo ukras u reklamnom spotu, već i sam po sebi jedan od glavnih likova reklamnog filma. U kombinaciji s blagdanskim duhom, novi film poziva na sanjarenje, udružujući stvarno sa imaginarnim.

Novi Chanel N°5 spot je stigao

Film počinje s tajanstvenom ženom, ogrnutom crnim ogrtačem, koja hoda snijegom prekrivenim pariškim mostom, noć je punog mjeseca. Sve je moguće. Odjednom joj je lice obasjano hipnotičkim odrazom golemog nebeskog tijela u koje intenzivno promatra.

Novi Chanel N°5 spot je stigaoEvo je na Mjesecu, odjevena u raskošnu haljinu, lice-u-lice s muškarcem koji je čeka. Dvoje ljubavnika započinju opojni i vragolasti ples zavođenja i prepuštaju se jedni drugima sve do velikog finalea. Ponovno se pojavi na mostu, okrene se i ugleda muškarca pored sebe. Gledaju se sa znakovitim i sretnim osmijehom. San je postao stvarnost.

Novi Chanel N°5 spot je stigao

Inspiracija za ovu novu kampanju je snažna zaljubljena žena čija se zavodljivost pretvara u radost. Pjesma “Team”, koju u originalu pjeva Lorde, zvučna je kulisa filma, u verziji koju je remiskirao Flavien Berger, a otpjevala sama Marion Cotillard, oda je ljubavi koja kaže: “We are on each other’s team”.

Novi Chanel N°5 spot je stigao

Koreografiju potpisuje Ryan Heffington, a plesni partner Marion Cotillard, s kojim vrtoglavo pleše u modernoj sarabandi, je slavni baletan Jérémie Bélingard. Marion je odjevena u čipkastu haljinu izvezanu od zlata, koju je odabrala dizajnerica kuće Chanel, Virginie Viard. Zanimljivo je i da je haljina nadahnuta ikoničnom haljinom koju je nosila Mademoiselle Chanel.

Novi Chanel N°5 spot je stigao

Ova nova kampanja odaje počast povijesti parfema N°5, a istovremeno donosi jedinstveni i radikalan izbor da ljepotu smatra stvar radosti i jednakosti. Žena i muškarac se vode i podržavaju, zavodeći jedni druge u elegantnom i hirovitom pas-de-deuxu. Više od digresije poput snova, unija zaljubljenih nakon njihovog nebeskog plesa utjelovljuje ideal: stvoren je za ženu koja nastoji ostvariti svoje snove. To je snaga parfema N°5.

Novi N°5 film pogledajte ovdje.

I.P.

Novo

Komentiraj