Novi beauty trend: Obrve s prorezom

08/09/2015

Sjećate li se ranih 2000-ih kada je moderno bilo nositi obrve s prorezom?

Tada smo svi izbrijavali rupice u obrvama i mislili da pritom izgledamo sjajno, no kako je ovaj trend iz mode izašao brže nego što je u nju ušao, uskoro smo se počele pitati: što nam je to bilo u glavi da smo brijanje rupe u obrvi smatrale dobrom idejom? Da nam je netko prije mjesec dana rekao da će rupičaste obrve ponovno postati it stvar, zasigurno mu ne bismo vjerovali ali, ako je suditi po najnovijim najavama iz dobro informiranih beauty kuloara, ovaj je neugledni trend samo hibernirao i čekao svoj veliki povratak na scenu.

Trenutačno najpopularnija društvena mreža, Instagram, postala je novim rasadnikom arhaičnog trenda za kojeg smo se nadale da je prije petnaestak godina zauvijek pospremljen u anale prošlosti.

A photo posted by MdeMulher (@mdemulher) on

Pomama koje ćemo se tek nerado prisjećati listajući obiteljske albume? Nažalost, ne - izgleda da ćemo izbrijane obrve ubrzo ponovno viđati i na ulicama.

Ako ste dovoljno odvažni i želite iskušati trend rupičastih obrva na svojem licu, ovaj look lako ćete postići koristeći britvicu tankog i ravnog ruba. Ipak, obzirom da su obrve temeljno facijalno obilježje koje uvijek uokviruje oči na laskav način (čega smo bolno svjesni pri pogledu na one koji su svoje obrve uspješno unakazili pretjeranim čupkanjem), to vam ne bismo preporučili. Hoćete li, unatoč tome, isprobati ovaj beauty trend?

A photo posted by jessica quashen (@witchy_baby) on

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj