#nofilter: Kako izgledati sjajno na fotkama s plaže?

20/07/2015

#nofilter #natural...Mi smo se pobrinuli da vam, nakon ovih savjeta, sve fotke s odmora budu upravo takve – prirodne i jednostavno prekrasne!

S razvojem tehnologije, društvene mreže postale su nezaobilazni dio našeg života. Ipak, biti popularan korisnik društvenih mreža znači i potruditi se kako bi vaše fotke bile jednostavno prekrasne.

Sad kad kreću pripreme za odlazak na more, mi smo vam pripremili nekoliko savjeta uz koje ćete na svojim fotkama s plaže izgledati poput modela. I to bez ijednog filtera.


Spakirajte sve potrebne proizvode

neseser

Prije nego počnete pakirati stvari za odmor, provjerite imate li sa sobom sve svoje beauty proizvode. Budući da jako sunce i slana voda mogu osušiti kožu, nemojte se štedjeti i svoju kozmetičku torbicu napunite kremom, šminkama, uljima za prije i nakon sunčanja, sredstvom a čišćenje lica i svim proizvodima koji će vašu kožu održavati zdravom i sjajnom. Prioritet zadržite na sredstvima za njegu kože jer će vam od šminke biti potrebno samo malo korektora, ruž i krema u boji.


Hidratizirajte svoju kožu

voda

Nakon što ste spakirale i, na radost vašeg dragog, pola torbe zauzeli kozmetičkim proizvodima, sljedeći je korak hidratizacija tijela. Ljeto je vrijeme kad tijelo traži više tekućine, pa se potrudite kožu obogatiti maskom za lice i hidratantnom kremom. Naravno, pijte puno vode jer je potrebno ostati hidratiziran izvana i iznutra. Lijepoj i njegovanoj koži neće biti potrebni filteri i Photoshop.


Njega kose

kosa

Iako često čujemo kako je kosa najljepša upravo na plaži, prirodna i valovita, ne zaboravite joj posvetiti pažnju kad se vratite s plaže. Kvalitetan regenerator za kosu i ulje za njegu vrhova su MUST HAVE u vašoj torbici. Uz tropsku klimu i malo njege, vaši prirodni uvojci na slikama će djelovati još zanosnije.


Zdrava prehrana

kokteli

More, klima, vrućina i leptirići u trbuhu koji uvijek prorade tijekom ljeta uzroci su slabog apetita. No, želite li odmor provesti bez problema, a na fotografijama izgledati svježe i odmorno, zdravi obroci su obavezni. Voće, povrće, bezalkoholni kokteli i crna čokolada namirnice su koje će vas zasititi i pomoći vam da lakše prebrodite vruće ljetne dane.


Također, nemojte zanemariti činjenicu da voće i šareni kokteli izgledaju odlično na Instagramu. ;)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj