Pijavice, gliste i zmijski otrov: Bizarne Hollywoodske beauty tajne koje ne želimo kopirati

15/04/2021

Ako je ovo doista tajna besprijekornog izgleda, onda smo, hvala, zadovoljni svojim "prosječnim".

Osim što imaju posebne prohtjeve i vole stvarati pompu, celebrityji imaju i najčudnije tajne kada je u pitanju ljepota. 

Od detoksa lica pomoću pijavica ne bi li izgledali mlađe pa sve do bebine posteljice u smoothieju, najveće svijetske zvijezde doista ne poznaju granice kada je u pitanju ljepota.

Jeste li spremni za neke od najčudnih beauty savjeta? Preporučujemo da ih oni slabijeg želuca preskoče.

Zmijski otrov

Mnoge zvijezde su brzo shvatile kako djeluje zmijski otrov pa su švicarski kemičari osmislili sintetički otrov koji Gwyneth Paltrow i Katie Holmes već dulje koriste da bi im lice ostalo djevojački uglađeno. Naime, zmijski otrov paralizira mišiće, pa tako i sintetički otrov zanimljiva imena Syn-ake ima isti učinak na licu (navodno). Ako je vjerovati mlađahnoj Katie, onda stvarno djeluje.

Ptičja kakica

Ne, nismo pogrešno napisali. Ptičja kakica je glavni sastojak kreme poznate među zvijezdama. Za taj super čudni tretman morat ćete izdvojiti čak nekoliko stotina dolara da bi vam na lice mazali taj 'jedinstven' proizvod. Tko su pobornici? Victoria i David Beckham glavni su zagovornici ovog tretmana koji sadrži ptičji izmet, rižu, mekinje i vodu. Dovoljno čudno?

Krema od glista

Najprije su pijavice spašavale 'svaku' curu koja je imala problema s detoksikacijom. Danas detoksikacija više nije toliko bitna, mnogo je bitnije da nemate bore pa ćete na američkom tržištu u kremi protiv bora kao  učinkovit sastojak pronaći glistu. I to ne bilo kakvu, nego kišnu glistu koja prema emisiji 'The Doctors' ima usporavajući učinak kad je u pitanju starenje. Brzo lopatu u ruke i kopajte dok ne pronađete dijamant, ups, kišnu glistu.

 

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj